| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi najveći "spammeri" u Društvo forumu; dobar si...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #113 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: najveći "spammeri" Sahataba, Neukrotiva, Dominic, pritom o Sah i Neukrotivoj ne mislim nis lose.. da me se ne bi krivo shvatilo ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,135
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najveći "spammeri" ja
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #117 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najveći "spammeri" to je visi ne veci, najveci je FBS pogledaj ga...jbt @ shelby fala znaci ni da mi se napise puno ime nisan zasluzije (zajebajen se) ![]() e da i najbolje od svega iden u mirovinu ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #118 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: najveći "spammeri" nebum ..nema beda droppa ![]() mozda i nisam najveci al s najduzim nosom sam 100% (nazalost) ![]()
__________________ In God we trust; all others must pay cash. ![]() And now, for something completely different:Mama ti je hrčak a tata ti smrdi po bazgi ! |
| | |
![]() |
| Tagovi: najveci, quotspammeriquot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:49.

mozda ja ???
In God we trust; all others must pay cash.