| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Najzgodniji/ljepši/simpatičniji Forumaš ! u Društvo forumu; step right up! potpuno anonimno! stavljam samo one koji su bili aktivni u zadnjih mjesec ili dva i koji su ... |
| Vidi Rezultate Anketa: i onda? | |||
| slay | | 3 | 4.62% |
| kristijan | | 6 | 9.23% |
| k-flip | | 0 | 0% |
| robert | | 0 | 0% |
| ivanusic | | 0 | 0% |
| lucky strike | | 0 | 0% |
| hagan bajan | | 2 | 3.08% |
| pharaoah | | 2 | 3.08% |
| trandzo | | 0 | 0% |
| imperijal | | 0 | 0% |
| sven0492 | | 0 | 0% |
| purger05 | | 0 | 0% |
| incognito | | 0 | 0% |
| zagi5 | | 0 | 0% |
| damfisk | | 6 | 9.23% |
| wonderwall | | 3 | 4.62% |
| semo | | 0 | 0% |
| fatboy slim | | 2 | 3.08% |
| vanderhook | | 0 | 0% |
| synergy | | 2 | 3.08% |
| dr hardlove | | 0 | 0% |
| bagi | | 0 | 0% |
| Aris | | 4 | 6.15% |
| silence | | 3 | 4.62% |
| mr. hoax | | 0 | 0% |
| de massa | | 0 | 0% |
| 7sins | | 0 | 0% |
| tomcraft | | 1 | 1.54% |
| le frog | | 1 | 1.54% |
| oggy | | 2 | 3.08% |
| ive_ri | | 0 | 0% |
| dinoB | | 0 | 0% |
| dave | | 1 | 1.54% |
| tonini | | 0 | 0% |
| benny6ft | | 1 | 1.54% |
| Datachi | | 3 | 4.62% |
| MadRick | | 0 | 0% |
nitko | | 23 | 35.38% |
| Glasači: 65. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Najzgodniji/ljepši/simpatičniji Forumaš ! step right up! potpuno anonimno! stavljam samo one koji su bili aktivni u zadnjih mjesec ili dva i koji su ostavili sliku OVDIJE Slay Kristijan K-Flip Robert Ivanusic Lucky Strike Hagan Bajan Pharaoah Trandzo Imperijal sven0429 Purger05 Incognito zagi5 Damfisk Wonderwall Semo Fatboy slim(vjerovatno u boljim danima) Vanderhook(car) Roverandom synergy dr.hardlove bagi Aris Silence mr.hoax de massa 7 sins tomcraft Le Frog oggy ive_ri dinoB Dave tonini legenda benny6ft Datachi FTW! madRick nemojte mi govorit da je ova tema glupa jer je cina rekla da je ok. zašto nisam postavio anketu za forumašice? napizdile bi se. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,180
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najzgodniji/ljepši/simpatičniji Forumaš ! Da se ne svađate, ja sam najljepši i namjerno neću pustiti sliku da ne bi svi bili ljubomorni ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Najzgodniji/ljepši/simpatičniji Forumaš ! Mogao si i onda slike ovdje stavit ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas, najzgodnijiljeps isimpaticniji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:01.

)