| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Najzgodniji/ljepši/simpatičniji Forumaš ! u Društvo forumu; u jbt, cak sam i dobio jedan glas da mi je znati eventulani broj glasova za sadasnju sliku hehe... |
| Vidi Rezultate Anketa: i onda? | |||
| slay | | 3 | 4.62% |
| kristijan | | 6 | 9.23% |
| k-flip | | 0 | 0% |
| robert | | 0 | 0% |
| ivanusic | | 0 | 0% |
| lucky strike | | 0 | 0% |
| hagan bajan | | 2 | 3.08% |
| pharaoah | | 2 | 3.08% |
| trandzo | | 0 | 0% |
| imperijal | | 0 | 0% |
| sven0492 | | 0 | 0% |
| purger05 | | 0 | 0% |
| incognito | | 0 | 0% |
| zagi5 | | 0 | 0% |
| damfisk | | 6 | 9.23% |
| wonderwall | | 3 | 4.62% |
| semo | | 0 | 0% |
| fatboy slim | | 2 | 3.08% |
| vanderhook | | 0 | 0% |
| synergy | | 2 | 3.08% |
| dr hardlove | | 0 | 0% |
| bagi | | 0 | 0% |
| Aris | | 4 | 6.15% |
| silence | | 3 | 4.62% |
| mr. hoax | | 0 | 0% |
| de massa | | 0 | 0% |
| 7sins | | 0 | 0% |
| tomcraft | | 1 | 1.54% |
| le frog | | 1 | 1.54% |
| oggy | | 2 | 3.08% |
| ive_ri | | 0 | 0% |
| dinoB | | 0 | 0% |
| dave | | 1 | 1.54% |
| tonini | | 0 | 0% |
| benny6ft | | 1 | 1.54% |
| Datachi | | 3 | 4.62% |
| MadRick | | 0 | 0% |
nitko | | 23 | 35.38% |
| Glasači: 65. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najzgodniji/ljepši/simpatičniji Forumaš ! Di bas tu sliku stavi majketi? Izgledam k'o tipični primjer preplanulog white trasha ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najzgodniji/ljepši/simpatičniji Forumaš ! Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najzgodniji/ljepši/simpatičniji Forumaš ! Voila...i ja glasala...sramota me rec, pa cu sutit i smjeskat se rumenih obraza...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najzgodniji/ljepši/simpatičniji Forumaš ! meni najsimpaticniji forumas nije u anketi ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najzgodniji/ljepši/simpatičniji Forumaš ! Nemoj nas držati u neizvjesnosti- tko je taj sretnik? Ne moraš reći ako ne ćeš- samo pokaži prstom... ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #48 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najzgodniji/ljepši/simpatičniji Forumaš ! kiki pa damfisk
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,571
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najzgodniji/ljepši/simpatičniji Forumaš ! and the winner is http://www.croportal.net/forum/korisnik/nitko/ ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas, najzgodnijiljeps isimpaticniji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:14.

Izgledam k'o tipični primjer preplanulog white trasha