| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi naočale ?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti Imam naočale za čitanje. Predivne su mi i katkad su mi jeben modni dodatak. Lijepo lice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: naočale ?! Citat:
![]() točno tako je i meni ![]() osim što su moje minus...čorava sam na daleko i moram ih nositi kad hodam,kad vozim,kad se šećem,kad pijem... ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: naočale ?! Nosim naočale otkad sam krenula na fax iliti 3 godine. Bile su mi nužne (iako je dioptrija mala) pa nisam razmišljala da ili ne. Jedino mi je bilo teško naviknuti se imat nešto na licu, jer do tada nisam nosila ni sunčane. A muškarci koji nose naočale su mi strašno sexy ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: naočale ?! ja ne nosim naočale (jedino sunčane) na nekim ljduima mi dobro izgledaju naočale a na nekima ne...sve to ovisi od osobe do osobe.da trebam početi nositi naočale mislim da bi leće nosila,šta mislim o osobama s naočalama? isto kao i o onima bez njih.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-02-08 Lokacija: ZagREb Godina: 15
Poruka: 73
![]() | Re: naočale ?! a 0visi..nekima d0rr0 st0je nekima bas i ne..tak da..e0 npr m0ja je jedna frendica n0sila na0chale sam zat0 sHta njezin simpa v0li kad cura n0si na0cHale i t0 mu e sexy..
__________________ xXx ..luW ya.. xXx |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: naočale ?! Ja nosim naočale od 1. srednje. U početku mi je bilo čudno, ali sad se nemogu zamislit bez njih. Kao što je Joks reko, čak sam i ja ružniji bez njih l
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: naočale ?! nosim naocale od 2. srednje... tj. tad sam ih nosila samo kad sam trebala citats ploce jer sam kratkovidna.. onda se dioptrija polako povecavala i kad je presla -1 vec sam se pocela osjecat coravo sad se vise ne mogu zamislit bez njih ![]() ima ljudi koji ljepse izgledaju s naocalama nego bez ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: naočale ?! Furam đozluke vec cca 10 godina i uopće mi ne smetaju. a na curkama obozavam đozluke. Onaj profesorski efekt mi je jeben. Kad si zlocest pa te pogleda onako iznad naočala: "Zločko, nemoj da te izševim ko zivotinju za kaznu!" ![]() 2 anks: ne ne, ne da me netko naguzi straponom!! ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:13.

)

..luW ya..
l
sad se vise ne mogu zamislit bez njih