| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Narkomani i slicno u Društvo forumu; ajd da vas cujem... kakva su vam iskustva... imate prijatelje mozda, bas me zanima koji su simtomi i pokazivaci kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 543
![]() ![]() | Re: Narkomani i slicno Jedan frend se napušava već godinama, mislim da više i ne funkcjonira normalno ak nije napušen ko konj. A imam i par njih koji tu i tamo povuku malo kroz nosić. Cugu tu ne ubrajam uopče... ali ko voli nek izvoli. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 543
![]() ![]() | Re: Narkomani i slicno nedavno sam gledao neku emisiju, "bomboni" su najzajbanija stvar, čista sintetika. Ubije ti mozak nepovratno, čak su ineke fotke mozga prikazali. Pa nek rulja guta, ko ih jebe, meni je dosta i kad si pocugamo |
| | |
![]() |
| Tagovi: narkomani, slicno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.

koji su simtomi i pokazivaci kad se neko pocne drogirat

Jedan frend se napušava već godinama, mislim da više i ne funkcjonira normalno ak nije napušen ko konj. A imam i par njih koji tu i tamo povuku malo kroz nosić. Cugu tu ne ubrajam uopče... ali ko voli nek izvoli.