| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša u Društvo forumu; Stavite one članove koje neznate uživo nego ovako preko foruma Wolf-HR,Lulu,Tamijan,Tigar,daidza... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Stavite one članove koje neznate uživo nego ovako preko foruma Wolf-HR,Lulu,Tamijan,Tigar,daidza
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 18-09-07 u 17:53. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša A teško je sad izabrat 5 baš Al eto icegirl, cina, skunk, pahuhuljica,daidza (fuziju, mmrkija, spasoja,blackdevilles, moju malenkost i malenu_rozy već znam pa neću pisat ovdje i njih) al opet mi je 5 premalo al još i mišić , fbs,slay, mean girl , eleonora i još puno njih su zaista simpatični svi su mogli u ovih 5 al eto Ma glupa mi je tema ne mogu se odlučit baš za 5 jebemu ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša a i glupo bi bilo da sam stavio navedite 10 njih i nije glupa teme,baš je foraCitat:
pa nisam htio pisat
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 18-09-07 u 18:26. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša ne mogu izdvojit nekoga, tesko mi je to i druge koje ne napisem bit ce im glupo
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Jao težak posao...ali možda ću više od pet:fearless,Vuxs,daidza,dave,miksi,cina,spasoje,blackdevils...ma ima ih stvarno puno!
__________________ ♥ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,232
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Ja znam da ja nikom nisam simpatična jer imam jezičinu i uvijek govorim ono što mislim, pa kome smeta njegov problem. ![]() Ali imam neke simpatije prema nekim ljudima koje neću navoditi, jer mislim da sam im pokazala koliko su mi dragi (bar se nadam)
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Lulu mi je nekako najsimpatičnija....cina i mama također...dorina.....daidza.....joks.....vanderhook......ševa......već vidim da niš od toga jer sam prekoračila kvotu od 5......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Citat:
, aj bum te ja simatizirala da nije baš nitko
__________________ The Show Must Go On.. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas a, najsimpaticnijih, navedite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:59.

(bar se nadam)
da nije baš nitko