| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Ja znam da ja nikom nisam simpatična jer imam jezičinu i uvijek govorim ono što mislim, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Pa evo.....meni osobno nisi simpatična baš, ali si forumašica koju iznimno cijenim i volim čitati tvoje postove jer si: iskrena, svoja, tvrdoglava...Uvijek "pukneš" svoje mišljenje, svidjelo se drugima ili ne. S puno tvojih stavova se ne slažem, ali, ponavljam, barem ih imaš i držiš ih se.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša I ja se slažem sa mišem ![]() Ne vidim razliku između ove teme i one koga bi htjeli upoznati ![]() I također ne mogu izvojiti samo 5 osoba, znaju svi sa kojima sam dobar koji su ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša I nije mi u cilju biti ikome simpatična... bar ne na forumu. Nisam očekivala da mi itko odgovara, ono je bio još jedan u nizu mojih brzopletih postova... P.S. hvala na iskrenosti (to cijenim), ali kuži se to ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 18-09-07 u 21:04. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša odlično ti ide... ja imam isti stav... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Naravno da iko normalan se ne trudi da svima bude simpatičan,takav si ili nisi,to je sasvim prosto!
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Lulu, opće nisi simpatična... Wamp, Lulu veli da ja i ti po prirodi nismo simpatični, reci joj što misliš o tome... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Pa dobro,to je njeno mišljenje kakvo god da je okej je...Aris,moraš malo više da budeš simpatičniji... ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas a, najsimpaticnijih, navedite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:17.

(bar se nadam)