| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša u Društvo forumu; Neke sam upoznao pa ajmo ostatak Lulu na prvom mjestu, tako dragu curu nisam dugo sreo. cina - drink pajdaš Wamp - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Neke sam upoznao pa ajmo ostatak Lulu na prvom mjestu, tako dragu curu nisam dugo sreo. cina - drink pajdaš Wamp - a jeb'ga, draga cura pa šta'š vatra - zajebantica k'o i ja dorina - simpa cura makar se ne slazemo oko kuhanja frajere ne želim upoznavat. ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,475
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša oggy mi je isto nekak postal drag dečec , znala sam se do suza nasmijati njegovim postovima , rekoh ja , 5 mi nije nikako dovoljno , mogu ja i više ![]()
__________________ -misic- |
| | |
| | #23 (permalink) | ||
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Citat:
Citat:
Ajde Aris ne zezaj ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 18-09-07 u 22:02. | ||
| | |
| | #24 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Joj 5? Nemoguće. Svi oni na listi prijatelja. Buduć da znam Teicu, Cinu i Mamu one mi više nisu simpatične ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Ne zelim stavljat 5 ljudi koji su mi simpaticni, jer se vec sad ne mogu odlucit za samo petero. Svaki dan me netko ovdi ugodno uznenadi , netko koga recimo prije nisam ni primjetila. A sta se tice slaganja u misljenjima, ne moram se s nekim u svemu slagat da bi mi bio/bila simpatican/a. Simpaticni su mi opcenito ljudi na forumu koji imaju svoje misljenje i drze ga se, to i je bit foruma. I oni koji imaju smisla za humor, stvarno se na forumu znam nasmijat.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. Zadnji Uredio eva : 19-09-07 u 00:50. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,477
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Citat:
![]() Pun ku.ac njih mi je simpaticno.
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,688
Ja ne poznam nikog na forumu ali ima ih više od 5 koji su simpatični. (još ih je više koji su mi anti-simpatični) | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
a nemreš ti najti ženu koja se more zarundat ko muško NEMREŠ a neznam..meni nije nitko simpatičan..kak ti netko prke foruma more bit simpatičan.. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas a, najsimpaticnijih, navedite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:35.

Pali gume a ne dušu