Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs a nemreš ti najti ženu koja se more zarundat ko muško NEMREŠ .. a joj kak ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-09-07, 15:15   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,474
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima
Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
a nemreš ti najti ženu koja se more zarundat ko muško NEMREŠ
..
a joj kak se ti varaaaaaš
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 15:18   #32 (permalink)
liz liz

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

nemoj se ljutiti..ali..vasha fizionomija vam to nedopušta.."fiziočki" ste slabije...i da imate malo više kila..mogli bi bolje podnijet alkohol..pogle recimo emne 120+kg.. ti cca 50kg..kuis ja popijem pivu imam 0.0001 g/kg alkohola u krvi a ti 0.1 g/kg il kak se to već piše...
a mozhesh nachi...ak ova pije bu bu a ja pivu
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 15:30   #33 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,463
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

LOL

Mnogi su pali na koljena prije mene
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 15:32   #34 (permalink)
liz liz

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

hmmm..ja nisam mnogi...haha..šta sam ja pričao mu nekoj temi nekih dana o defencu..a lijepo od tebe da mosh cugat..ali bu-bu i piva nije jedno te isto...a dobro dobro..mene jedan tuborg šupi..

ediT: a opet..evo dvije ženske..josh nemaju 18 konstantno dolazile mi na picu i svaka veliki pan..svaku jebenu subotu..to nisam mogao vvjerovat..
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 16:38   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,474
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
nemoj se ljutiti..ali..vasha fizionomija vam to nedopušta.."fiziočki" ste slabije...i da imate malo više kila..mogli bi bolje podnijet alkohol..pogle recimo emne 120+kg.. ti cca 50kg..kuis ja popijem pivu imam 0.0001 g/kg alkohola u krvi a ti 0.1 g/kg il kak se to već piše...
a mozhesh nachi...ak ova pije bu bu a ja pivu

kaj bi se ljutila , ja ne mogu baš puno popit , odma me lupi u glavu ... ali sam vidjela kak su gorili uglavnom zbog oklada
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 00:09   #36 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,651
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Da situaciju malo vratim na temu....mojih pet: Moja Malenost, Spasoje,Malena Rozy,Tamjan,Misic.....moram i ja svakako naglasiti da to nisu svi koje bi naveo....ima ih još....
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 00:15   #37 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,286
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

meni su ovi svi šta su mi u friends listi + oni šta sam nabrojao prije
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 00:27   #38 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,242
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Moze li bar 10?
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 00:32   #39 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,286
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Moze li bar 10?
ajde promjeni naziv posta u "Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša"

ps.tvoj avatar me uvjek napali takoooo je dobar
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 00:33   #40 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,651
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Možda bi bilo dobro da je 10.....jer ja bi isto još nabrojao...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forumas a, najsimpaticnijih, navedite

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114