| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs a nemreš ti najti ženu koja se more zarundat ko muško NEMREŠ .. a joj kak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša nemoj se ljutiti..ali..vasha fizionomija vam to nedopušta.."fiziočki" ste slabije...i da imate malo više kila..mogli bi bolje podnijet alkohol..pogle recimo emne 120+kg.. ti cca 50kg..kuis ja popijem pivu imam 0.0001 g/kg alkohola u krvi a ti 0.1 g/kg il kak se to već piše... a mozhesh nachi...ak ova pije bu bu a ja pivu
__________________ nemam snage biti pošten iako to želim |
| | |
| | #34 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša hmmm..ja nisam mnogi...haha..šta sam ja pričao mu nekoj temi nekih dana o defencu..a lijepo od tebe da mosh cugat..ali bu-bu i piva nije jedno te isto...a dobro dobro..mene jedan tuborg šupi.. ediT: a opet..evo dvije ženske..josh nemaju 18 konstantno dolazile mi na picu i svaka veliki pan..svaku jebenu subotu..to nisam mogao vvjerovat..
__________________ nemam snage biti pošten iako to želim |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Citat:
kaj bi se ljutila , ja ne mogu baš puno popit , odma me lupi u glavu ... ali sam vidjela kak su gorili uglavnom zbog oklada
__________________ -misic- | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Da situaciju malo vratim na temu....mojih pet: Moja Malenost, Spasoje,Malena Rozy,Tamjan,Misic.....moram i ja svakako naglasiti da to nisu svi koje bi naveo....ima ih još.... ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,242
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 5 najsimpatičnijih forumaša Moze li bar 10? ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas a, najsimpaticnijih, navedite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:24.