| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša u Društvo forumu; Jupi! Wonder Wamp Daidza Mama Nefertiti Teica Oggy Vatra Tamijan Lulu Prospero Neptune anthlon Wolf-HR Dorina misic Skunk Slay ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša Jupi! ![]() Wonder Wamp Daidza Mama Nefertiti Teica Oggy Vatra Tamijan Lulu Prospero Neptune anthlon Wolf-HR Dorina misic Skunk Slay Spasoje ( nemoj brojat. , nisam mogla nikog izbacit, a jos ih i fali. )Ustvari jeli avatar dovoljno dobar za 20 ili da stavim bolji? ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #43 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša A sad možemo 10 super i još ne moramo one koje poznamo, inače bi i 15 bilo malo haha icegirl, cina, skunk, pahuhuljica,daidza, mišić, fat boy slim, eleonora,slay, synergy a daj ajde opet mi je premalo i deset ajde nadam se da neznate brojat haha evo još wamp, eva, vuxs .... ah nikako da se odlučim stvarno ima ful puno simpa ljudi ovdje Stvarno je ekipa super, tek sad skužim kad vidim kako se ne mogu odlučit ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša Aha , koje ne poznajemo , onda izbacujem Neptuna, nije mi onda vise simpatican. ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša simpa simpa narančasto furaj simpa simpa u redu se ne guraj..simpa simpa..ova narančasta boja ljeta simpa simpa tebe čeka ovog prokleto hladnog ljeta..simpa simpa vuxsić ćeka..simpa simpa nemoj da ne krepa..simpa simpa..mali mu nije pimpa..simpa simpa da mrkne treba mu za kurvu kinta..simpa simpa
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša stjepan mesić,ivo salamander,vlado seks..ovaj šeks,kolinda grabar KITArovich,ivan de la pena,martin kalember,ivan grozni,ivana neandertalna,chege vara zhenu...i MLADEN BURNAĆ.....on je car car...
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas a, najsimpaticnijih, navedite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:32.

, nisam mogla nikog izbacit, a jos ih i fali.
)

, onda izbacujem Neptuna, nije mi onda vise simpatican.
tko ga je bannao