| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša u Društvo forumu; Uz sve nabrojane dosad i još njih puno nekako su mi simpatične i Dadyml i Mimy. I naravno Vuxs, šta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša meni su svi kaj ste vi nabrojali..nema nekog da mi nije simpatičan..ak me netko vrijeđa ja mto primim ko zajebanciju..ma bratko love iz van bjutiful ting...adont vori bi hepi i susjeda zajebi... naravno postoje tko mi nije..a to oni kaj kenjave protiv jeajea koji milan..koji koji jebote..onaj kaj je osvojil europu mulci jedni.. ma meni su svi zakon.. wamPica,cica ovaj cina,ševa,mama,tata,fbs,oggy,šank,manekenka,pahulja,lula,ma ono bratko svatko je moj prijatelj |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša nisam dugo tu i nisam sa puno ljudi "pričala" ali mogu reči da su mi wamp, dorina i mama super.. uvijek s guštom pratim teme u koje postaju! da spomenem i oggy-ja- isto tako jako simpatično stvorenje! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #58 (permalink) |
| MrCina | Re: Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša oggy, fbs, vanderhook, lulu , vuxs, servant, skunk, ive, wolf, anthlon...ima ih jos...sad se ne mogu sjetitia one koje sam upoznala logicno je da su mi bili simpaticni...ali ih necu pisati ![]()
__________________ jebemti smrdljive martine da ti jebem Zadnji Uredio cina : 20-09-07 u 12:19. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Navedite 10 najsimpatičnijih forumaša ja na svoju listu simpaticnih forumasa stavljam samo 3-4 imena i to je to...ima forumasa koji su mi smijesni ali to ne znaci da su simpaticni...
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas a, najsimpaticnijih, navedite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:02.

, vuxs, servant, skunk, ive, wolf, anthlon...ima ih jos...sad se ne mogu sjetiti