| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ne podnosim u Humor forumu; Ne podnosim čekanje i metal muziku! ...narodno RULES... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepodnosim Ne podnosim čekanje i metal muziku! ...narodno RULES
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepodnosim Citat:
Ne podnosim bahatost i cinizam. Ne podnosim lijencine. Ne podnosim depresivce. Ne podnosim kad mi se kiša natopi čizme kao danas... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepodnosim uff puno toga.... na sta svit danas lici, bahatost, nepravdu, ljude koji vole zivcirat druge ljude, spletkarose i spletkarosice, debile, cajku i sl pi*****, ljude koji su dvolicni, licemjere, pedere, busha, to sta oni koji imaju i previse para ne mogu dat bar malo onima kojima je to stvarno potrebno, ljude sta gledaju materijalno prije svega ostalog... Zadnji Uredio sumsko_voce : 25-01-07 u 23:12. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Nepodnosim škrtost, dvoličnost, političare, nedodirljivost, nepravdu, mito, korupciju, tajkune, barbare, vandale, "sjedenje na dvije stolice", neradnike koje dobivaju velike place, birokrate itd. itd.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #28 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepodnosim A kretene koji su samo glupi, ali nisu glupi ko kurac? Jel njih isto ne podnosiš, ili ti oni možda ne smetaju?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #30 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepodnosim He he he he... Znači, kretenizam ne podnosiš u bilo kojem obliku?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
![]() |
| Tagovi: nepodnasanje, nepodnosim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:08.