| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ne podnosim u Humor forumu; sportske igre na playu itd... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #501 (permalink) |
| charolastra | Re: Ne podnosim sportske igre na playu itd
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #506 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Ne podnosim kad se neko ko je izašao sa mnom svađa na sred grada ko da je na vašaru,te se dere da ga svi čuju ,a mene bude totalni sprd što su sa mnom u društvu.... (to sam jučer doživila,lega i legica se svađali,ona počela histerizirat,ljudi gledaju....mene bruka)
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #508 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim kad se neko puse dok je s ekipom, a kad je sam je manji od makova zrna
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nepodnasanje, nepodnosim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:55.

29 49.....
a mogla bi do sutra nabrajat