| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Neki novi likovi u Društvo forumu; Evo baš nekako gledam u zadnje vrijeme, pojavilo se nekoliko novih likova na forumu koji su totalno svijet za sebe, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | Neki novi likovi Evo baš nekako gledam u zadnje vrijeme, pojavilo se nekoliko novih likova na forumu koji su totalno svijet za sebe, npr. Roko je već ušo u legendu pa onda ovi starteri koji kajlaju, pony, abortus, pa neznam što vi mislite o njima ali likovi su prejaki.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... Zadnji Uredio pharaoh : 10-02-07 u 13:45. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Neki novi likovi Roko je stvarno ostavio traga ovdje... Na kraju godine će dobit titulu "komičar godine" ili nešto slično,frajer je zaslužio !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Neki novi likovi A tko mene pita hoć V.I.P. Ak ja ne dobijem taj vip pogledajte na avatar kaj ce bit.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Neki novi likovi Ni neće se uključit u druge teme jer se na zna razgovarat o ničem drugom osim o doris !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: idioti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.