| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Nesporazumi u Društvo forumu; Nisam naišao na ovu temu, pa se unaprijed ispričavam ako već postoji. Je li vam se ikad dogodilo da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Caballero Negro | Nesporazumi Nisam naišao na ovu temu, pa se unaprijed ispričavam ako već postoji. Je li vam se ikad dogodilo da ste nešto rekli/napisali/postali za što ste poslije vidjeli da je u najmanju ruku dvosmisleno? Ili, jeste li vi nekada krivo protumačili nešto što vam je netko drugi rekao/napisao? Kakva su vaša iskustva, i kakve su bile posljedice? jeste li uspjeli izgladiti nesporazum? Meni se to inače često događa u životu, da kažem nešto što se može protumačiti na najmanje dva načina. Jedan način je npr. kompliment, a drugi je sasvim suprotno od toga. Rezultat: uvrijedili ste nekog dajući mu kompliment. Rjeđe obrnuto. To mi se često znalo dogoditi i ovdje na forumu, pogotovo kad na brzinu napišem neki post. Pogotovo kad to primjetiš kad više ne možeš koristiti edit.. Eto, zanimaju me vaša iskustva, znam da ih imate jer su nesporazumi uobičajena pojava.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nesporazumi Događa se, naravno....do sada nisam imala većih problema zbog toga, hvala Bogu.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nesporazumi Moje postove teško da se može shvatiti kao nesporazum, jer ne pišem dvosmisleno, ono što napišem to ozbiljno i mislim ali... kad se recimo čujem s prijateljicom na skype-u i tipkamo, ne vidimo jedna drugoj lice i znale smo se tisuću puta posvađati zbog nesporazuma...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Nesporazumi ma ne pišem ni ja dvosmisleno što tako želim, nego što jednostavno tako ispadne. Najgore je kad nenamjerno i nesvjesno uvrijediš nekoga a to ti nije bilo na kraj pameti. vatra, to se događa i uživo, tj. kad vidiš govor tijela sudionika..samo, to je onda malo drugačije.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nesporazumi Ma znam. Dogodilo se meni tisuću puta uživo... jer sam baksuz, kažem nešto što se treba shvatit kao kompliment a ispadne da sam htjela biti ironična ili tako nešto.. ali na forumu mi se još nije dogodilo.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nesporazumi Meni se cesto to dogodi. Ubacujem dozu ironije/cinizma/sarkazma, a sugovornik misli da je to direktno upućeno njemu. I još ako je sugovornik bahata osoba dođe do nepotrebnog konflikta
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Nesporazumi Eh, a kako to spriječiti, izbjeći? ne možeš svaki post analizirati od riječi do riječi sat vremena pa ga tek onda poslati. ma ako mi se opet dogodi, napisat ću si u potpis : "Mogućnost krive interpretacije i nesporazuma."
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Nesporazumi Ja redovito nešto krivo kažem ili napišem, već sam se navikao na to da me ljudi krivo tumače. ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: nesporazumi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:17.

ali... kad se recimo čujem s prijateljicom na skype-u i tipkamo, ne vidimo jedna drugoj lice i znale smo se tisuću puta posvađati zbog nesporazuma...