pa ima nesporazuma. To je zato što ti sugovornik ne vidi govor tijela i ne poznaje te dovoljno. Meni se često desi da netko tko čita shvati moj post kao napad, a ja se samo sprdam.
A šta mogu![]()
Raspravljate o temi Nesporazumi u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Nisam naišao na ovu temu, pa se unaprijed ispričavam ako već postoji. Je li vam se ikad dogodilo da ste ...
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
pa ima nesporazuma. To je zato što ti sugovornik ne vidi govor tijela i ne poznaje te dovoljno. Meni se često desi da netko tko čita shvati moj post kao napad, a ja se samo sprdam.
A šta mogu![]()
Događa se, naravno....do sada nisam imala većih problema zbog toga, hvala Bogu.
I only know how to do things 3 ways:
-the WRONG way
-the RIGHT way
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!![]()
![]()
Moje postove teško da se može shvatiti kao nesporazum, jer ne pišem dvosmisleno, ono što napišem to ozbiljno i mislimali... kad se recimo čujem s prijateljicom na skype-u i tipkamo, ne vidimo jedna drugoj lice i znale smo se tisuću puta posvađati zbog nesporazuma...
ma ne pišem ni ja dvosmisleno što tako želim, nego što jednostavno tako ispadne. Najgore je kad nenamjerno i nesvjesno uvrijediš nekoga a to ti nije bilo na kraj pameti.
vatra, to se događa i uživo, tj. kad vidiš govor tijela sudionika..samo, to je onda malo drugačije.
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Ma znam. Dogodilo se meni tisuću puta uživo... jer sam baksuz, kažem nešto što se treba shvatit kao kompliment a ispadne da sam htjela biti ironična ili tako nešto.. ali na forumu mi se još nije dogodilo.
Meni se cesto to dogodi. Ubacujem dozu ironije/cinizma/sarkazma, a sugovornik misli da je to direktno upućeno njemu. I još ako je sugovornik bahata osoba dođe do nepotrebnog konflikta
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Eh, a kako to spriječiti, izbjeći? ne možeš svaki post analizirati od riječi do riječi sat vremena pa ga tek onda poslati. ma ako mi se opet dogodi, napisat ću si u potpis : "Mogućnost krive interpretacije i nesporazuma."
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
hihihi...ma nema veze. Glavno da se ispričaš kada skužiš da si se krivo izrazio.![]()
Barem bi to bilo meni dovoljno
Ja redovito nešto krivo kažem ili napišem, već sam se navikao na to da me ljudi krivo tumače.![]()