| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Nikada ne bi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tamijan ubio čovjeka nikad ne reci nikad... nikad ne bi bio placeni uboica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #242 (permalink) |
| charolastra | Re: Nikada ne bi? bio zao
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #246 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 579
![]() ![]() | Re: Nikada ne bi? trčao kroz crveno preko zebre (ja to prehodam )
__________________ Da bi život bio bezbrižan nikad ne postavljajte pitanje:''Zašto?'' A zašto? Eto, već pitaš ... |
| | |
| | #247 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,685
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nikada ne bi? znam, sve mi je jasno.. OT: pristala na nešto što ne želim, i da mi dođe ronaldo, ne bi me mogo nagovorit.. ![]()
__________________ ...zauvijek se pamte oni s kojima se voljeli nismo, čije su nam usne bile nepoznate i kojima smo u snu pisali pismo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: nikada |
« Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje?
|
što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:20.

)