Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

Numerologija

Raspravljate o temi Numerologija u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; NUMEROLOGIJA - ZNAČENJE BROJEVA vecina mi tocna...no sto mislite,je li stvarno pogodeno preko brojeva ili jednostavno napisano tako da sto ...

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Numerologija

NUMEROLOGIJA - ZNAČENJE BROJEVA

vecina mi tocna...no sto mislite,je li stvarno pogodeno preko brojeva ili jednostavno napisano tako da sto god ispadne dobro zvuci jer nigdje nisam procita da ikome pise da je kreten

edit: zaboravih staviti svoje

Imate odličan duh. Imate sve ono što bi savršena osoba trebala imati. Zabavni ste, inteligentni, živahni, ali ne previše, cijenite ljubav, cijenite prijatelje, optimistični ste… Ako se sjetite bilo koje pozitivne osobine, slobodno dodajte na popis, jer vi je sigurno posjedujete.
    Zadnji Uredio vacs : 02-06-09 u 02:22

Akademik AutoMobil Champion Avatar od korisnika Mazda890
    Datum registracije
    18-01-07
    Poruka
    3,899
    Liked
    311 times

Re: Numerologija

Osoba ste koja stoji čvrsto na zemlji. Realno promatrate sebe i svijet oko sebe. Niste skloni maštanju i zavaravanju. To vas čini također dobrim prijateljem, nećete se nikome «ulizivati», ali ni biti pretjerano cinični. Imate pravu mjeru u svemu, to vam stvara probleme u odnosima sa suprotnim spolom. Ne možete bez ljubavi, ali ni trpjeti neko uzvišeno poimanje osjećaja. Zbog toga ste često nesretni.

istina jbt..

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

meni pise da sam umjetnicka dusa, al to bas i nije tocno

dr.sc. Foruma
    Datum registracije
    28-03-07
    Poruka
    2,500
    Liked
    0 times

Vi ste stvoreni za ljubav. Vrlo ste strastveni i šarmantni. Zaljubljujete se na prvi pogled ali i osvajate druge prvim pogledom. Vrlo se dobro slažete s drugim ljudima. Lako ih razumijete i lako stvarate nove kontakte. Što se tiče posla ni tu ne zaostajete. Voljni ste mnogo toga napraviti za uspjeh. Vaš jedini problem su živci. Vrlo brzo reagirate, ponekad na granici paranoje. Pokušajte se smiriti prije reakcije, razumijevajući da situacija sigurno nije onakva kakvom se vama čini. Gotovo sigurno je vaša mašta bar malo izokrenula stvarnost. Jer vi imate veoma razvijenu maštu. Trebali biste je iskoristiti što bolje. Velika bi šteta bilo da osoba s takvom maštom i strasti završi radeći nekakav rutinski posao. Pokušajte se baviti s pjesništvom ili spisateljstvom.

djelomicno je tocno, ali s ovime da trebam bit pjesnik se neslazem

edit

a ovo je 95% tocno

Prava ste umjetnička duša. Stvoreni za ljubav, za davanje i dijeljenje. Uvijek više težite unutarnjem nego vanjskom. Ako nemate ljubavi osjećate da nemate ništa. Ali rijetke su osobe rođene u ovom znaku koje nemaju ljubavi. Vaša unutrašnjost je toliko privlačna da će rijetko tko ostati hladan. Možete osvojiti koga god poželite.
    Zadnji Uredio tamijan : 02-06-09 u 18:36

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Vi ste vrlo jake i samostalne osobe. U poslovnom planu jako ste uspješni jer ste inovativni i kreativni. Uvijek imate čime osvježiti dnevnu rutinu jer vi jednostavno niste navikli i ne volite raditi stalno iste, dosadne stvari. Čak i ljudi u vašoj blizini postaju bolji radnici jer pozitivno i motivirajuće djelujete na okolinu iako vi najviše volite raditi sami, jer ste tako sigurni da ćete to dobro napraviti a drugi bi to samo mogli pokvariti. Zbog takvih stvari i timskog rada znate postati frustrirani ali ubrzo shvatite da vi na to ne možete utjecati i da se morate pomiriti s tim, bez obzira koliko vam to teško padalo. Vi možete puno postići u životu ako se potrudite i razvijete ono u čemu ste posebni i najbolji. Samo, nemojte dopustiti lijenosti da vas prevlada, jer ako vas ona nadvlada ništa od uspjeha.
    Aj ima nešto točno u tome.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika bloody_filthy
    Datum registracije
    22-02-08
    Poruka
    527
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: vacs Pogledaj Poruke
    NUMEROLOGIJA - ZNAČENJE BROJEVA

vecina mi tocna...no sto mislite,je li stvarno pogodeno preko brojeva ili jednostavno napisano tako da sto god ispadne dobro zvuci jer nigdje nisam procita da ikome pise da je kreten

edit: zaboravih staviti svoje

Imate odličan duh. Imate sve ono što bi savršena osoba trebala imati. Zabavni ste, inteligentni, živahni, ali ne previše, cijenite ljubav, cijenite prijatelje, optimistični ste… Ako se sjetite bilo koje pozitivne osobine, slobodno dodajte na popis, jer vi je sigurno posjedujete.
    Što se tiče ovoga ,slažem se s točnošću onoga što broj kaže,ali ne slažem se sa svim rezultatima kojekakvih kvizova.
    "Budite onakvi kakvi želite izgledati."
    (Sokrat)

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Sve se pitam koji su mi sretni brojevi da loto uplatim.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Lajkaj nas na Facebooku