| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Odakle tolika frustracija u ljudima....???? u Društvo forumu; Nikada mi neće biti jasno gledajući na forumu, sve više ljudi ima potrebu komentirati..."budale, idioti, kreteni, gadna, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nikada mi neće biti jasno gledajući na forumu, sve više ljudi ima potrebu komentirati..."budale, idioti, kreteni, gadna, glupača i sl."...odakle tolike frustracije i potrebe za takvim komentarima i to za primjetiti kod uglavnom relativno mlađih članova i muških i ženskih, iako nije pravilo. Ne znam s čim ste toliko opterećeni u životu, probleme još niste ni dotakli i tek vas čekaju...idete tek na faks, školu, natežete kožice i pikice i high life. Stvar odgoja, netko vas maltretirao kao klince, imate komplekse i još niste se naučili nositi s njima, pa ih se rješavate bez povoda vrijeđajući druge....ako nemate ništa pametno, konkretno napisati, pozitivni biti....onda nemojte ni postati i komentirati na račun drugih na tako ružan način..!!!!
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo Zadnji Uredio tarquino : 20-02-08 u 08:57. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odakle tolika frustracija u ljudima....???? vjerujem da si često bio u podforumu žene pa si dobio ideju za ovu temu ![]() a zašto je to tako...ma jednostavno, klinci doma nemogu ili nesmiju biti takvi pa im net služi za iživljavanje druga stvar, misle ako koriste riječi poput p...., k....., da su stariji, ozbiljniji....na taj način se žele nametati drugima, pokazati da su oni glavni itd. ukratko, hormoni lupaju u tim godinama.... a za starije koji se tako ponašaju odnosno izražavaju imam samo jedno za reći, jadno i žalosno. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Odakle tolika frustracija u ljudima....???? htjela bi nešto napisat na ovu temu,ali jednostavno nemam riječi za sve te izraze koji danas mladi upotrebljavaju...baš mi jučer kaže frendica kako u 5 osnove je neka cura napravila blog i sve cure iz razreda počastila epitetima u stilu kurva,drolja,...a i kad se vide pozdravljaju se s bok droljo di si neznam...možda se ja i varam,ali kad sam ja bila 5 osnovne nisam ni znala za te riječi,a kamoli tako pričala s frendicama ili općenito to govorila nekome...niti se onda odvajala "popularna"ekipa od "geekova"...zapravo,onda nije ni bilo takvih etiketa,ili ih ja jednostavno nisam primijetila ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odakle tolika frustracija u ljudima....???? Frustracija proizlazi iz dosade u životu, ljenosti učiniti nešto za sebe i straha da to nije u skladu s kriterijima društva u kojem se kreće.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,560
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odakle tolika frustracija u ljudima....???? Citat:
![]() slaba motiviranost mladog čovika i njegovo svaćanje života kao monotone predstave dovodi do ovakvih ispada i frustracija..jer mlad čovik koji je zaokupljen pozitivnim strana u životu nema ispada niti frustracija,to je barem jednostavno vidljivo.. ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odakle tolika frustracija u ljudima....???? a čuj isto ko šta ima svakakvih frustriranih ljudi u životu tako ih ima i ovdje naravno ovi mlađi su više zbog hormonića, pa oće malo bit frajeri ovdje,ali to je prolazna faza
__________________ Svi pjevaju ja ne čujem Nikome se ne radujem Samo tebe očekujem |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.