Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Odakle tolika frustracija u ljudima....???? u Društvo forumu; Nikada mi neće biti jasno gledajući na forumu, sve više ljudi ima potrebu komentirati..."budale, idioti, kreteni, gadna, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-08, 08:54   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Odakle tolika frustracija u ljudima....????

Nikada mi neće biti jasno gledajući na forumu, sve više ljudi ima potrebu komentirati..."budale, idioti, kreteni, gadna, glupača i sl."...odakle tolike frustracije i potrebe za takvim komentarima i to za primjetiti kod uglavnom relativno mlađih članova i muških i ženskih, iako nije pravilo.

Ne znam s čim ste toliko opterećeni u životu, probleme još niste ni dotakli i tek vas čekaju...idete tek na faks, školu, natežete kožice i pikice i high life.

Stvar odgoja, netko vas maltretirao kao klince, imate komplekse i još niste se naučili nositi s njima, pa ih se rješavate bez povoda vrijeđajući druge....ako nemate ništa pametno, konkretno napisati, pozitivni biti....onda nemojte ni postati i komentirati na račun drugih na tako ružan način..!!!!

Zadnji Uredio tarquino : 20-02-08 u 08:57.
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 09:18   #2 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,924
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Re: Odakle tolika frustracija u ljudima....????

vjerujem da si često bio u podforumu žene pa si dobio ideju za ovu temu

a zašto je to tako...ma jednostavno, klinci doma nemogu ili nesmiju biti takvi pa im net služi za iživljavanje
druga stvar, misle ako koriste riječi poput p...., k....., da su stariji, ozbiljniji....na taj način se žele nametati drugima, pokazati da su oni glavni itd.

ukratko, hormoni lupaju u tim godinama....
a za starije koji se tako ponašaju odnosno izražavaju imam samo jedno za reći, jadno i žalosno.
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 09:38   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

htjela bi nešto napisat na ovu temu,ali jednostavno nemam riječi za sve te izraze koji danas mladi upotrebljavaju...baš mi jučer kaže frendica kako u 5 osnove je neka cura napravila blog i sve cure iz razreda počastila epitetima u stilu kurva,drolja,...a i kad se vide pozdravljaju se s bok droljo di si
neznam...možda se ja i varam,ali kad sam ja bila 5 osnovne nisam ni znala za te riječi,a kamoli tako pričala s frendicama ili općenito to govorila nekome...niti se onda odvajala "popularna"ekipa od "geekova"...zapravo,onda nije ni bilo takvih etiketa,ili ih ja jednostavno nisam primijetila
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 09:43   #4 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,016
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Frustracija proizlazi iz dosade u životu, ljenosti učiniti nešto za sebe i straha da to nije u skladu s kriterijima društva u kojem se kreće.
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 10:05   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 949
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku special0312

dorina
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 11:25   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 730
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Frustracija proizlazi iz dosade u životu, ljenosti učiniti nešto za sebe i straha da to nije u skladu s kriterijima društva u kojem se kreće.
... ili ako te život ne mazi, pa padneš u komu i misliš da će ti biti bolje ako ćeš izigravati frajera (na pogrešan način ofkors) i iživljavati se putem interneta

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 12:38   #7 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 22
Poruka: 3,175
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

jer su svi tenkovi

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 12:43   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,560
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
točno ovo
slaba motiviranost mladog čovika i njegovo svaćanje života kao monotone predstave dovodi do ovakvih ispada i frustracija..jer mlad čovik koji je zaokupljen pozitivnim strana u životu nema ispada niti frustracija,to je barem jednostavno vidljivo..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 12:53   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 330
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

frustracija je kod mladjih forumasa i lako se prepoznaju, zato im treba ponekad i oprostiti, net je cudo koji mnogi i neznaju ga koristiti....
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 13:00   #10 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,059
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

a čuj isto ko šta ima svakakvih frustriranih ljudi u životu tako ih ima i ovdje

naravno ovi mlađi su više zbog hormonića, pa oće malo bit frajeri ovdje,ali to je prolazna faza
mišo_legenda je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103