Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Odakle tolika frustracija u ljudima....???? u Društvo forumu; Pitanje, pitanje, radi li se ovdje općenito o frustracijama koje se nalaze u ljudima ili o frustracijama kod maloljetnika i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-08, 13:07   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase
Re: Odakle tolika frustracija u ljudima....????

Pitanje, pitanje, radi li se ovdje općenito o frustracijama koje se nalaze u ljudima ili o frustracijama kod maloljetnika i mlađih punoljetnika???

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Frustracija proizlazi iz dosade u životu, ljenosti učiniti nešto za sebe i straha da to nije u skladu s kriterijima društva u kojem se kreće.

Naravno, iako to pravilo ne vrijedi za većinu, već samo za neke ili je to samo tvoje osobno mišljenje, u svakom slučaju, nije toliko bitno.

Moje osobne frustracije ne dolaze iz dosade, već zbog prenatrpanosti poslom, dugog radnog vremena i ne mogućnosti provođenja slobodnog dijela dana na način na koji bih htio. Društvo je definitivno jedan od glavnih krivaca za to, jer popušta i dopušta tamo di bi trebalo braniti, i obrnuto.

Ne znam da li serem ili ne, ali Europa nas počinje zahvačati na neki drugi način, i približava nas Americi i njihovom načinu života - biti najjači, najbrži, najbolji, nema mjesta za gubitnike..........bla,bla,bla!!!!!

Citat:
Pravi autor: rasovicz Pogledaj Poruke
frustracija je kod mladjih forumasa i lako se prepoznaju, zato im treba ponekad i oprostiti, net je cudo koji mnogi i neznaju ga koristiti....
Najlakše za Net, takvi dečki/cure se tako ponašaju i vani, a nije ti svejedno kad se netko za tobom dere da si Idiot, Kreten isl, zato "jer si se osudio reći mu nešto pametno na cesti"

.....i sada ćete me vjerojatno opet popljuvati jer ćete ovo shvatiti na svoj način....
Star 20-02-08, 14:16   #12 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Frustracija proizlazi iz dosade u životu, ljenosti učiniti nešto za sebe i straha da to nije u skladu s kriterijima društva u kojem se kreće.
tu se slažem s drizztom apsolutno, možda za neke...ali ne važi za većinu

Citat:
Pravi autor: rasovicz Pogledaj Poruke
frustracija je kod mladjih forumasa i lako se prepoznaju, zato im treba ponekad i oprostiti, net je cudo koji mnogi i neznaju ga koristiti....
kod nas je opće prihvaćeno popuštanje i opraštanje, u stilu, ajde drugi puta nemoj ili ovaj puta ću ti oprostiti...treba kad zasereš ispaštati u skladu sa sranjem koji si napravio, pa bi drugi puta više pazio i bio primjer drugima

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
Pitanje, pitanje, radi li se ovdje općenito o frustracijama koje se nalaze u ljudima ili o frustracijama kod maloljetnika i mlađih punoljetnika???
pitanje frustracije općenito kod ljudi, potaknuto nepotrebnim vrijeđanjem i pljuvanjem po forumu na sve i svašta...!!!

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
Moje osobne frustracije ne dolaze iz dosade, već zbog prenatrpanosti poslom, dugog radnog vremena i ne mogućnosti provođenja slobodnog dijela dana na način na koji bih htio. Društvo je definitivno jedan od glavnih krivaca za to, jer popušta i dopušta tamo di bi trebalo braniti, i obrnuto.

Najlakše za Net, takvi dečki/cure se tako ponašaju i vani, a nije ti svejedno kad se netko za tobom dere da si Idiot, Kreten isl, zato "jer si se osudio reći mu nešto pametno na cesti"
svatko ima svoje, velika je stvar što si prepoznao problem i to je dobar put za rješavanje, ali što s ovim klincima koji nisu dobili potreban kućni odgoj i nitko ih neće naučiti da ne rade ovakve stvari na cesti iz obijesti i frustracije i tko će konačno naguziti naš mentalitet i ovo naše kao bogobojazno i nevino ispaćeno društvo od primitivizma, gluposti i prepameti
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 08:31   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
, ali što s ovim klincima koji nisu dobili potreban kućni odgoj i nitko ih neće naučiti da ne rade ovakve stvari na cesti iz obijesti i frustracije i tko će konačno naguziti naš mentalitet i ovo naše kao bogobojazno i nevino ispaćeno društvo od primitivizma, gluposti i prepameti
Svaki problem proističe iz više različitih faktora: kao što su društvo kao cjelina, roditelji, staratelji, prijatelji i šira sredina!!! Najveći je problem što je mnogo tih klinaca koji rade sranje iz imučnih obitelji, čiji roditelji razmišljaju na isti način poput njihove djece ali su se zbog godina provedenim u tom istom društvu naučili licemjerno sakriti.

ja ga ne mogu promijeniti a isto tako ni ti, samostalno nikada, tu i tamo možemo napraviti neko dobro djelo, i vjerojatno ga i napravimo, i to ostaje na tome!!!

Nažalost što više nešto promatramo, nailazimo na više i više problema, zakopavajući se sve dublje i dublje u njih, a osobu koja nas izvuče iz primitivizma, gluposti, rasizma i prepameti vjerojatno još dugo nećemo vidjeti.

...nadam se da te ovdje ništa ne vrijeđa!

Zadnji Uredio Drizzt : 21-02-08 u 08:33.
Drizzt je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 08:42   #14 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

A možda smo mi prestari, pa nemamo više tolerancije prema mlađoj ekipi.

Sjećam se da su prije meni govorili "Ah ti mladi, kamo ovaj svijet vodi...", a sad znam da ja to govorim

To je taj sukob mlađih i starijih. Normalno.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 08:45   #15 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

jedno je bit mlad, a drugo je ovo

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 08:53   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Frustracije se pojave zbog nesigurnosti. A kako nebi bili nesigurni kad čitaju kako se ovdje neki hvale
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 08:53   #17 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja radim sa djecom i mislim da svi problemi koji nastaju kod te mlađe ekipe, kod pubertetlija, prvo nastanu kod kuće. Roditelji se svađaju, tuku ili su rastavljani, nekima bolesni, kod trećih su ih napustili ili se nikako ne brinu o njima.
Valjda se u njima rodi neka frustracija, neki bunt koji trebaju ispoljiti prema van, pa to rade u društvu ili u školi (u našem slučaju ovdje na forumu). E onda kada zbog takvog ponašanja se pojave problemi koje je teže sanirati već je kasno.

Međutim ne želim sve prebacivati na roditelje, školu, društvo... Svaki čovjek je individua za sebe i sve oko sebe drugačije doživljava, tako da netko može dobivati najbolji odgoj, biti u najboljim školama, imati odlično društvo, ali ipak biti frustriran, depresivan... Zašto?! Dovoljno je da upališ televizor i pogledaš sve ono čime smo bombardirani- od savršenih tjela, "sretnih" obitelji s puno novaca, garderobe...
I ja se nekad nađem u depri.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 08:54   #18 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 3,771
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

bravo teica rep+
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 16:32   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: malena_rozy Pogledaj Poruke
baš mi jučer kaže frendica kako u 5 osnove je neka cura napravila blog i sve cure iz razreda počastila epitetima u stilu kurva,drolja,...a i kad se vide pozdravljaju se s bok droljo di si
e sad.. to ovisi o drustvu.. moje drustvo se casti koje kakvim izrazima ali to nije nista drugo neko zayebancija.. a kako to izgleda nekom trecem, nije me briga
Citat:
neznam...možda se ja i varam,ali kad sam ja bila 5 osnovne nisam ni znala za te riječi,a kamoli tako pričala s frendicama ili općenito to govorila nekome...niti se onda odvajala "popularna"ekipa od "geekova"...zapravo,onda nije ni bilo takvih etiketa,ili ih ja jednostavno nisam primijetila
ma toga je uvijek bilo.. i uvijek ce biti.. u svakoj vecoj skupini ljudi stvorit ce se manje grupice mozda ste svi bili vise-manje slozni pa to nisi primjecivala.. ali to je rijetkost

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
A možda smo mi prestari, pa nemamo više tolerancije prema mlađoj ekipi.

Sjećam se da su prije meni govorili "Ah ti mladi, kamo ovaj svijet vodi...", a sad znam da ja to govorim

To je taj sukob mlađih i starijih. Normalno.

slazem se doduse, to je samo nekoliko godina razlike, ali ja svejedno ne mogu naci razumijevanje za te hormone
Star 24-02-08, 00:18   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

sigurno dio problema dolazi od kuće
al mislin da je karakter osoba ipak važniji
ima ljudi kojima je doma ajme majko pa su normalni, završili škole, rade, imaju dobre veze
a opet znan i ljudi kojima je doma bilo super pa su ispali kreteni
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111