| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Odakle tolika frustracija u ljudima....???? u Društvo forumu; Pitanje, pitanje, radi li se ovdje općenito o frustracijama koje se nalaze u ljudima ili o frustracijama kod maloljetnika i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Odakle tolika frustracija u ljudima....???? Pitanje, pitanje, radi li se ovdje općenito o frustracijama koje se nalaze u ljudima ili o frustracijama kod maloljetnika i mlađih punoljetnika??? Citat:
Naravno, iako to pravilo ne vrijedi za većinu, već samo za neke ili je to samo tvoje osobno mišljenje, u svakom slučaju, nije toliko bitno. Moje osobne frustracije ne dolaze iz dosade, već zbog prenatrpanosti poslom, dugog radnog vremena i ne mogućnosti provođenja slobodnog dijela dana na način na koji bih htio. Društvo je definitivno jedan od glavnih krivaca za to, jer popušta i dopušta tamo di bi trebalo braniti, i obrnuto. Ne znam da li serem ili ne, ali Europa nas počinje zahvačati na neki drugi način, i približava nas Americi i njihovom načinu života - biti najjači, najbrži, najbolji, nema mjesta za gubitnike..........bla,bla,bla!!!!! Citat:
.....i sada ćete me vjerojatno opet popljuvati jer ćete ovo shvatiti na svoj način....
__________________ | ||
| | |
| | #12 (permalink) | ||||
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odakle tolika frustracija u ljudima....???? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | ||||
| | |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Odakle tolika frustracija u ljudima....???? Citat:
ja ga ne mogu promijeniti a isto tako ni ti, samostalno nikada, tu i tamo možemo napraviti neko dobro djelo, i vjerojatno ga i napravimo, i to ostaje na tome!!! Nažalost što više nešto promatramo, nailazimo na više i više problema, zakopavajući se sve dublje i dublje u njih, a osobu koja nas izvuče iz primitivizma, gluposti, rasizma i prepameti vjerojatno još dugo nećemo vidjeti. ...nadam se da te ovdje ništa ne vrijeđa!
__________________ Zadnji Uredio Drizzt : 21-02-08 u 08:33. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odakle tolika frustracija u ljudima....???? A možda smo mi prestari, pa nemamo više tolerancije prema mlađoj ekipi. ![]() Sjećam se da su prije meni govorili "Ah ti mladi, kamo ovaj svijet vodi...", a sad znam da ja to govorim ![]() To je taj sukob mlađih i starijih. Normalno. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odakle tolika frustracija u ljudima....???? Ja radim sa djecom i mislim da svi problemi koji nastaju kod te mlađe ekipe, kod pubertetlija, prvo nastanu kod kuće. Roditelji se svađaju, tuku ili su rastavljani, nekima bolesni, kod trećih su ih napustili ili se nikako ne brinu o njima. Valjda se u njima rodi neka frustracija, neki bunt koji trebaju ispoljiti prema van, pa to rade u društvu ili u školi (u našem slučaju ovdje na forumu). E onda kada zbog takvog ponašanja se pojave problemi koje je teže sanirati već je kasno. Međutim ne želim sve prebacivati na roditelje, školu, društvo... Svaki čovjek je individua za sebe i sve oko sebe drugačije doživljava, tako da netko može dobivati najbolji odgoj, biti u najboljim školama, imati odlično društvo, ali ipak biti frustriran, depresivan... Zašto?! Dovoljno je da upališ televizor i pogledaš sve ono čime smo bombardirani- od savršenih tjela, "sretnih" obitelji s puno novaca, garderobe... I ja se nekad nađem u depri. |
| | |
| | #19 (permalink) | |||
| Akademik Foruma | Re: Odakle tolika frustracija u ljudima....???? Citat:
ali to nije nista drugo neko zayebancija.. a kako to izgleda nekom trecem, nije me briga ![]() Citat:
mozda ste svi bili vise-manje slozni pa to nisi primjecivala.. ali to je rijetkost ![]() Citat:
slazem se doduse, to je samo nekoliko godina razlike, ali ja svejedno ne mogu naci razumijevanje za te hormone ![]()
__________________ | |||
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odakle tolika frustracija u ljudima....???? sigurno dio problema dolazi od kuće al mislin da je karakter osoba ipak važniji ima ljudi kojima je doma ajme majko pa su normalni, završili škole, rade, imaju dobre veze a opet znan i ljudi kojima je doma bilo super pa su ispali kreteni
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:56.

ali to nije nista drugo neko zayebancija.. a kako to izgleda nekom trecem, nije me briga