Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

Ovo bi moglo biti dobro 2.5.2009

Raspravljate o temi Ovo bi moglo biti dobro 2.5.2009 u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Dan fešte 02.05.2009. 02.05.2009. – INTERNACIONALNI DAN UNIVERZALNE LJUBAVI To je jedan dan gdje bi hrvatski narod opet mogao feštati, ...

Starter Avatar od korisnika ralica3
    Datum registracije
    18-04-09
    Poruka
    29
    Liked
    0 times

Ovo bi moglo biti dobro 2.5.2009

Dan fešte 02.05.2009.
    02.05.2009. – INTERNACIONALNI DAN UNIVERZALNE LJUBAVI

To je jedan dan gdje bi hrvatski narod opet mogao feštati, jer to volimo. Proglasili bi prvi u svijetu taj događaj, jer se tu radi o univerzalnoj ljubavi, a ne kao što postoji Valentinovo koji je dan ljubavi između parova. Znači, volimo prirodu, životinje, unuci baku i djeda ,sestra brata ili brat sestru, sin i kćer majku i oca itd. Važno bi bilo ne da samo na taj dan feštamo, nego da privučemo pozornost ili pažnju cijelog svijeta za dobrobit ili u jednom koraku za spas Hrvatske. Više o tom jednom koraku sa dodatno drugim koracima možete pročitati ako odete na moj profil, gdje vam dolje piše stranica, a na news pod najčitanije plan panova za spas Hrvatske.Tu će te pročitati kako možemo ispasti jedinstveni i najbogatiji, a ako bi se to dogodilo i najpametniji narod na svijetu. Što veći je interes ili brojčanost sudionika, to dalje bi se širila vijest u svijet. Znači, krali smo se, varali smo se, čak smo se ubijali i sad odjedamput bi se svi u svijetu pitali koji grom ih je pukao da se sada grle, ljube, poštuju i da su dobili sasvim drugo mišljenje jedan prema drugome. Čak su pozvali Slovence, jer su prepoznali da su im to vječni susjedi i da je bolje u prijateljskim odnosima dalje živjeti, to bi bila neshvatljiva stvar za svjetsku publiku. Pošto ima puno dobrih ljudi u Hrvatskoj, a da ne kažem koliko pametnih, razmislite da li je to logično razmišljanje. Recite mi, molim vas, kako biste se vi htjeli na taj dan zabavljati? Evo dao bih vam ja par primjera: pričanje viceva preko mikrofona, nepoznati mladi bendovi bi se predstavili brojčanoj publici, raznovrsne nagradne igre. Na tih 90.000 kvadratnih metara ima i jezera za kupanje, također puno konja za jahanje i recite mi što bi vi još predložili, jer je dan dug, a i dodatno noć, tko želi ostati dulje. Vjerujte mi ovo je samo za dobrobit Hrvatske i hrvatskog naroda, a ne samo fešta sa mega zabavom. NA UPIT NEKIH LJUDI ZAŠTO BI TO TRAJALO SAMO JEDAN DAN ODGOVORIO SAM IM SLIJEDEĆE:
    E oprostite, ali u ovom slučaju nije drugačije moguće. Kaj mislite da ja nebi najradije feštao cijeli vikend. Gle, to zemljište u prirodi je toliko ogromno i sve skupa sa jezerima fantastično i idealno, ali 1.-svibanj je tamo otvorenje sezone ribolova pa bi buka smetala, jer ne bi ni jedna riba zagrizla. Naš dan je subota, gdje će biti prisutni ljudi različith dobnih skupina, od najmlađih do starčeka, tako da moramo to podijeliti u područje za starčeke, koji to vole mirnije, da si roštiljaju i odmaraju, a drugo sa razglasom za muziku koje nije isključivo samo za mlade, jer ima i starih rokera. Zatim za familije, pa i za kupanje i ostalo za jahanje i druge aktivnosti. Sve skupa 100 hektara, to je otprilike kao 6 Hipodroma, gdje može biti više ljudi nego kad je bio Papa ili Loveparade u Berlinu.Važno je da to zemljište imamo bez naknade, znači BEZ ULAZNICE. Dva velika šatora jedan do drugoga, bez stranica, za hladovinu za osjetljive na sunce itd.
    Treči dan, u nedelju je tamo proslava za dan Opčine, a to znači da party može biti do ponedeljka ujutro, jer onda većina mora ići na posao ili u školu. Kak ti se to sviđa?
    Iz sportskog aviona će se masa ljudi slikati i snimati da to dobe svijetske medije. Pozivam sve forumaše na tu zabavu, jer što više nas dođe, to dalje u svijet će se mediski objaviti sa prvim proglašenjem od hrvatskog naroda, nakon što smo prvotravanjska šala za NATO. Slijedeće godine se to neće samo kod nas slaviti, nego malo po malo u svim državama svijeta i time pišemo svijetsku povjest, razmislite malo o tome.

Početak 9 sati.

LOKACIJA DOGAĐAJA JE SAMO 80 km. OD ZAGREBA, KOD KOPRIVNICE. PODRUČJE RASINJE , TO JE JEDINSTVENI RAJ PRIRODE.

Starter Avatar od korisnika ralica3
    Datum registracije
    18-04-09
    Poruka
    29
    Liked
    0 times

Re: Ovo bi moglo biti dobro 2.5.2009

prelistajte malo Vecernji u cetvrtak 30.4.09

Lajkaj nas na Facebooku