| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; Citat: Pravi autor: nespretna ot-obožavam mijenjati stanice na radiju ili pjesme dok se vozim Dozvoljavam suvozači(ca)ma ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1021 (permalink) |
| Veteran | Re: Ovo još niste znali o meni... Dozvoljavam suvozači(ca)ma da svaku sekundu i pol mjenjaju radio stanice u autu ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1022 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Mogu držati pivo u rukama i uvijek će biti fino hladna ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #1023 (permalink) |
| charolastra | Re: Ovo još niste znali o meni... slikao sam se za akciju ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1025 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ovo još niste znali o meni... volim se probuditi prije devojke. Promatram je kako se proteže i okreće pred buđenje. Malo povućem pokrivać i razgolim joj jedno bedro a onda gledam kakd se okreće kako taj pokrivać pada sa njenog tela i razgolićuje ju. Volim gledati kako otvara okice i progledava, njene prve reakcije kada vidi mene kako ju proučavam a onda pokušavam zapamtiti komentar. To me uzbuđuje. |
| | |
| | #1026 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... I ja... ![]() O.T. Jednom sam izgubila fajt protiv vrice za box. Zavrsila sam na hitnoj. ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #1029 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... zeste lose podnosim...pola litre i gadam kao da me brus li opizdio
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:13.

Pali gume a ne dušu