| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; volim piti cedevitu s secerom (iako je cedevita sama po sebi 70% secer)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1711 (permalink) |
| The Eye | Re: Ovo još niste znali o meni... volim piti cedevitu s secerom (iako je cedevita sama po sebi 70% secer)
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #1712 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ovo još niste znali o meni... mrzim ananas i banane...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice!! ![]() ...jer pobjede i porazi bez tebe na isto svode se... ...starim ja,a u ljubav vjere nemam... ....ej šta mi radiš...prvo me pališ,pa me onda hladiš... |
| | |
| | #1714 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... danas sam se okupao prvi put u moru ove sezone
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #1717 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Jučer sam ispolirala cijeli auto, sama.
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:23.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

a