| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; u slobodno vrijeme odnosno to mi postaje glavna zanimacija web, webdesign... i plus voznja bicikla na extremniji nacin...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1742 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Ovo još niste znali o meni... volim jesti kebap
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #1745 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Ovo još niste znali o meni... jako dobro podnosim bol ![]() I nevolim kada mi prijatelji dodu u goste, onda igraju komp a ja nemam sto radit ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #1746 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-11-07
Poruka: 14
![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... ![]() do desete godine ja sam uaspijo slomit dvaput ruku dobij sam i lopatu u glavu i cudno nijeme bolij udarac lopate ali me bolilo kad sume šivali popijo sam mamine tablete sa 4 godine misleči dasu bomboni nesreča me prati valjda zbog lopate? |
| | |
| | #1747 (permalink) |
| charolastra | Re: Ovo još niste znali o meni... živciraju me midi fajlovi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1748 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... imam jaču koncentraciju nego ''Deep blue''
__________________ Nije lijepo ono za što nam kažu da je lijepo. Lijepo je ono što se nama sviđa |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

Pali gume a ne dušu