| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Društvo forumu; nikad se nisam nalio, niti nazujio... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1753 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Ovo još niste znali o meni... kad vidim da neka osoba laže,onda volim provocirati tu osobu s pitanjima,tako da ju uhvatim u lažima i dokažem kako laže ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #1755 (permalink) |
| charolastra | Re: Ovo još niste znali o meni... to ti je lako, jezikom potjeraš sredinu žvakaće van i samo puhneš nakon toga mora mi se sve objasniti na grub način da bi shvatio
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1756 (permalink) |
| Offline | Re: Ovo još niste znali o meni... neznam kuhat
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1757 (permalink) |
| Celebrity | Re: Ovo još niste znali o meni... u tjedan dana sam dogurala do 25 min trcanja (bez hodanja,stajanja itd.)nakon sto godinama nisam nista vjezbala ni bavila se sportom
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #1759 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Ovo još niste znali o meni... mrzim nositi stvari s logom, ne volim biti setajuca reklama neke kompanije ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #1760 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ovo još niste znali o meni... kad sam imao 6 godina bila je procesija (ono kad crkva ide po gradu) i sad ja s majkom stojim sa strane i gledamo mi, a ja zloćest ko i inače, i dođe jedan čovjek, onako tiho priča s mojom majkom (jer je sve tiho bilo) i sad on dođe meni i potapša me po glavi a ja na sav glas se izderem MIJAU!!! i svi ljudi se okrenu prema meni (oko 100-150 ljudi) a moja majka se tad izblamirala ko nikad u životu (to mi je ona pričala, ja se toga baš i ne sjećam) još nešto, kad sam mali bio, u mojoj kući je sve što se može micat (telefoni, daljinski, tanjuri, vaze) bilo izvan mog dohvata jer sam znao doc kraj stola na kojem su stolnjak, daljinski, telefon, vaza i to, i samo povuć za stolnjak da se sve raspe po podu jednostavno sam volio čiste stolove ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:48.