| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; moras negdi , a u kuhinji ima svega i svacega... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1791 (permalink) |
| The Eye | Re: Ovo još niste znali o meni... moras negdi , a u kuhinji ima svega i svacega ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #1792 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #1793 (permalink) |
| The Eye | Re: Ovo još niste znali o meni... ima i zanimljivijih igrackica, e i nemam mikser tu u zg morat cu kupiti, vjerojatno multipraktik cu uzet ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #1796 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ovo još niste znali o meni... Pošto sam u ovo doba alergičan i već mi par mjeseci curi nos.. nemam volje više brisat nos pa kad sam doma stavljam wc papir (troslojni) u nos kako bi upio sve moje sline. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:14.

, a u kuhinji ima svega i svacega 

morat cu kupiti, vjerojatno multipraktik cu uzet 

....sad ih samo ima u pakiranju Spužve Boba