| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; i ja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1854 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Kao i ova prethodna 2 posta ![]() A tek orjentacija što dođe gore, a što dolje ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #1856 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... spavam ispod otvorenog prozora jaaako chesto chak i zimi.. nekak zaboravio sam na svoj obichaj pishanja vani tik prije spavanja.. imam tri medeka..tj 1.. taj je mali crveni od cole..drugi je neki snob kaj svira tj pjeva meri krismas blablabla trechi je najvechi zhuti pas.. imam omiljenu jastuchnicu...i spavam samo s jednim jastukom a obavezno ih mora biti najmanje 3..jao koja glupa rechenica
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #1858 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... i mene vuku ko majmuna sim tam.. ps gore tam nije snob nego sob
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #1859 (permalink) |
| charolastra | Re: Ovo još niste znali o meni... smrde mi tenisice pomalo :S
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1860 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... imam josh jendo ime koje ne volim..tj blago je rechi mrzim
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:28.