| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; Citat: Pravi autor: sahasa kenjam 3 puta dnevno A kad bi to dijete dodali što imaš ?? minimum 10 puta... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2742 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... hehe.. ne, nije mi to prvi put ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #2743 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,692
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... na dijeti sam od sutra..
__________________ ...zauvijek se pamte oni s kojima se voljeli nismo, čije su nam usne bile nepoznate i kojima smo u snu pisali pismo... |
| | |
| | #2744 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 585
![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... to ti ideš po onoj taktici:'' Mi ćemo to tamo s nedjelje ...'' ![]()
__________________ Da bi život bio bezbrižan nikad ne postavljajte pitanje:''Zašto?'' A zašto? Eto, već pitaš ... |
| | |
| | #2745 (permalink) |
| charolastra | Re: Ovo još niste znali o meni... prodajem mobitel
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2746 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,692
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... da,da.. ![]() ... ne spavam, a 4,35 je... ![]()
__________________ ...zauvijek se pamte oni s kojima se voljeli nismo, čije su nam usne bile nepoznate i kojima smo u snu pisali pismo... |
| | |
| | #2748 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... trenutno jedem sladoled
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #2749 (permalink) |
| Dr. Gregory House | Re: Ovo još niste znali o meni... imam malo čudno kombinaciju kad jedem,npr jedem maneštru i uz to jedem puding ili čokoladu... ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #2750 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Ne kompliciram oko ničega
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:00.