| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; Citat: Pravi autor: ševa kao mali, a i kao malo veći palio sam se na karmelu vukov-colić.. zapravo mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Kad sam imal 3 godine krenila sam od kuce s kolicima i lutkom u njima kod bake koja zivi u skroz drugom kvartu, usput sam se izgubila i nisam znala kako da dodem do te bake sta u koje sam planirala ic , nego sam krenila put druge koja zivi malo blize od te.Kad sam dosla nisam bila sigurna jel to stvarno njena zgrada,jer ih u ulici ima 5 istih. Onda su me dica pocela ispitivat di zivim, ono, ovo, nakraju sam se ostala igrat s njima. Moji su se prestaravili, otac kaze da kad me nasa , da nije zna bili me ubija ili zagrlija. Jos sam ziva, dakle dobila sam hug. ![]() Nekih dijelova se ja sicam kroz maglu, ostalo su mi starci ispricali. ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... Zadnji Uredio eva : 18-06-07 u 16:44. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Ja sam udarila susjedovog malo čekićem po glavi. Ima i dan danas ožiljak. Zato sam ja koju godinu nakon toga dobila kamenom po glavi od brata i da... imam mali križić od šivanja na čelu. ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Pa kako si mene promašila? Ja sam prije dooooosta vremena išao s gitarom i svirao na Štrosu, Ribnjaku, u Botaničkom vrtu.... susjedima pod prozorima.... Naravno, za svoju dušu. Nikad za lovu. Tako sam i upoznao svoju suprugu. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #46 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Ja nisam imala pedofilskih iskustava Sa 4 mi bratić razbio glavu pumpom za bicikle, sa nekih 9 ponovila sama to isto, zabila se u jedva primjetne izbočine na stupiću. ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ovo još niste znali o meni... syebala sam braticu auto jednim pomakom ruke izvadila sam tablicu na koju su bile spojene zice i osla elektronika u q ![]() nakon toga je on mene optuzio za 101 djelo koje nisam napravila samo da bi me moji sto vise kaznili. a od kazne ni k ![]()
__________________ |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Purger | Re: Ovo još niste znali o meni... Zlopamtilo sam,osvetoljubiv i pokvaren ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Jedinu prometnu nesreću sam imao (i naravno sam skrivio) pije nego sam krenuo u školu- zabio se u parkirani auto (na nijednom autu nije bilo velike štete, liku je bila razbijena jedna lampa)... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 18-06-07 u 20:14. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:33.

Onda su me dica pocela ispitivat di zivim, ono, ovo, nakraju sam se ostala igrat s njima. Moji su se prestaravili, otac kaze da kad me nasa , da nije zna bili me ubija ili zagrlija.
Jos sam ziva, dakle dobila sam hug.