| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ovo još niste znali o meni... u Humor forumu; prije nekoliko godina (u srednjoj) osvojila sam 2. mjesto na natjecanju iz latinskog... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... prije nekoliko godina (u srednjoj) osvojila sam 2. mjesto na natjecanju iz latinskog
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! Zadnji Uredio Nefertiti : 20-06-07 u 14:49. |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,638
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... kad sam imao 7godina bio sam 2 iz športskog ribolova..imam i pehar josh negdje...
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #74 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... prvi iz matematike i kemije u 7 i 8 razredu osnovne u srednjoj me zviznuo pubertet da sam pao na polugodistu u 2 srednje ![]()
__________________ petak |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,638
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... inache ne pusim niti imam potrebu ali kad se nacugam..i dosadno je zapalim da se ostali smiju kak pushim...
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... Kad sam gladna ili mi se spava ili nedajbozenesrece i jedno i drugo u isto vrime, vicem na sve oko sebe. ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,761
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... da sam kao klinac bi jeben igrač što se tiče vožnje bicikla bez ruku..to su bili dani sad da sjednem bi se razbio ko pička ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #79 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... drzala instrukcije iz statistike
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovo još niste znali o meni... a ja bef fuba... ![]() a za ozbač- naknadno saznao da imam jedan nastup za repku Hrvatske ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos, meni, niste, ovo, znali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:27.