| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Pa kako je bilo na Croportal večeri...???? u Društvo forumu; Iskreno (Mama i teica pišu ovaj post) : Dok je bio Kiki je bilo OK , a nakon što ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,431
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pa kako je bilo na Croportal večeri...???? Iskreno (Mama i teica pišu ovaj post) : Dok je bio Kiki je bilo OK , a nakon što je Kiki morao otići je bilo ![]() Ps. Mama kaže da je u Ludnici baš dobro ![]()
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pa kako je bilo na Croportal večeri...???? Rekao je da nam je tamo mjesto ![]()
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pa kako je bilo na Croportal večeri...???? Citat:
Idemo van! ![]()
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pa kako je bilo na Croportal večeri...???? a slike?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #18 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pa kako je bilo na Croportal večeri...???? jao, u ludnicu!? ![]() glavno da je vama bilo dobro.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pa kako je bilo na Croportal večeri...???? nesto su mi tajnoviti.. hmm dva para, tu je moglo bit svega![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pa kako je bilo na Croportal večeri...???? Aha ja i mama jedan par... dalje...
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal vecera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:58.

, a nakon što je Kiki morao otići je bilo