Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Pa kako je bilo na Croportal večeri...???? u Društvo forumu; evo ja se vratila u osijek...bilo mi je super kod teice, ona je jedna super brbljavica ne mož...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-01-07, 17:25   #21 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,523
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti
Re: Pa kako je bilo na Croportal večeri...????

evo ja se vratila u osijek...bilo mi je super kod teice, ona je jedna super brbljavica ne može ti biti dosadno... sto se tice susreta, eh kak bi se reklo, fakat ste pizduni. zahvaljujem kikiju na cugi i silencetu sto je trpio prohtjeve tipa "hocu vidit sta je to ludnica"
Odgovori sa citatom
Star 28-01-07, 17:33   #22 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Pa kako je bilo na Croportal večeri...????

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
evo ja se vratila u osijek...bilo mi je super kod teice, ona je jedna super brbljavica ne može ti biti dosadno... sto se tice susreta, eh kak bi se reklo, fakat ste pizduni. zahvaljujem kikiju na cugi i silencetu sto je trpio prohtjeve tipa "hocu vidit sta je to ludnica"
mama...skidam ti kapu i dajem rep+ na tome što si potegla is osijeka u zagreb zbog susreta i druženja....pa makr i vas par bilo....vidim da ste se vas dvije odlično provele i da je silence dostojno predstavio muški dio portala

ali malo detalja......???????????????????????????????????
Odgovori sa citatom
Star 28-01-07, 17:41   #23 (permalink)

mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

a kakve bi ti detalje, pa nismo orgijali

hvala na reputaciji, ali bez obzira na to sto su clanovi cp malo paranoicni pa se ne zele pojaviti meni je ful drago sto sam upoznala silence, kikija, teicu i njezine!

Zadnji Uredio teica : 05-03-07 u 19:53.
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-07, 17:46   #24 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Pa kako je bilo na Croportal večeri...????

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
a kakve bi ti detalje, pa nismo orgijali

hvala na reputaciji, ali bez obzira na to sto su clanovi cp malo paranoicni pa se ne zele pojaviti meni je ful drago sto sam upoznala silence, kikija, teicu i njezine!
pa nisam to ni pomislio....ali kako je bilo...bili na cajkama....provod...teica i ti...skockale se????

Zadnji Uredio teica : 05-03-07 u 19:54.
tarquino je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-07, 18:02   #25 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,772
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Meni je fakat žao kaj nisam mogao...u ovakvom stanju mislim da ne bi bio ugodno društvo !

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-07, 18:03   #26 (permalink)

pa bilo je super, bili na cajkama, silence nas je cuvao od napasnih mladunaca i tak...
Odgovori sa citatom
Star 28-01-07, 20:43   #27 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

gle ti njih... te bi slike, te jesu se skockale ... pa drugi put dođite i nećete morat pitat

kak je bilo? super ... mislio da neću pit, ali eto ... vozili smo se mračnim i uskim ulicama da me murja ne klepi ... bili na par mjesta ... došli doma ujutro ... to je ukratko ...

za duže i detaljnije opise, primam uplate na žiro-račun.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: croportal vecera

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114