| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Pa kako je bilo na Croportal večeri...???? u Društvo forumu; evo ja se vratila u osijek...bilo mi je super kod teice, ona je jedna super brbljavica ne mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pa kako je bilo na Croportal večeri...???? evo ja se vratila u osijek...bilo mi je super kod teice, ona je jedna super brbljavica ne može ti biti dosadno... sto se tice susreta, eh kak bi se reklo, fakat ste pizduni. zahvaljujem kikiju na cugi i silencetu sto je trpio prohtjeve tipa "hocu vidit sta je to ludnica" ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
ali malo detalja......???????????????????????????????????
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pa kako je bilo na Croportal večeri...???? a kakve bi ti detalje, pa nismo orgijali ![]() hvala na reputaciji, ali bez obzira na to sto su clanovi cp malo paranoicni pa se ne zele pojaviti meni je ful drago sto sam upoznala silence, kikija, teicu i njezine!
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura Zadnji Uredio teica : 05-03-07 u 19:53. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pa nisam to ni pomislio....ali kako je bilo...bili na cajkama....provod...teica i ti...skockale se????
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio teica : 05-03-07 u 19:54. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Pa kako je bilo na Croportal večeri...???? Meni je fakat žao kaj nisam mogao...u ovakvom stanju mislim da ne bi bio ugodno društvo !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pa kako je bilo na Croportal večeri...???? pa bilo je super, bili na cajkama, silence nas je cuvao od napasnih mladunaca i tak... ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned | Re: Pa kako je bilo na Croportal večeri...???? gle ti njih... te bi slike, te jesu se skockale ... pa drugi put dođite i nećete morat pitat ![]() kak je bilo? super ... mislio da neću pit, ali eto ... vozili smo se mračnim i uskim ulicama da me murja ne klepi ... bili na par mjesta ... došli doma ujutro ... to je ukratko ... za duže i detaljnije opise, primam uplate na žiro-račun. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal vecera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:18.

ne može ti biti dosadno... sto se tice susreta, eh kak bi se reklo, fakat ste pizduni. zahvaljujem kikiju na cugi i silencetu sto je trpio prohtjeve tipa "hocu vidit sta je to ludnica"