| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi pitanje za ženski dio - šta biste željele raditi da ste muško na 24h? u Društvo forumu; Zašto bi kvragu to uopće poželjela biti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za ženski dio - šta biste željele raditi da ste muško na 24h? Zašto bi kvragu to uopće poželjela biti ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za ženski dio - šta biste željele raditi da ste muško na 24h? ha ha, predobrih odgovora ima. najjače mi je kaj se oglavnom svode na drkanje, opijanje, šoranje i karanje.. ![]() ne znam zašto prije nisam otvorio ovu temu. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: pitanje za ženski dio - šta biste željele raditi da ste muško na 24h? prvo što bih napravila je -popišala se na drvo u parkiću,oduvijek zavidim muškima to što mogu pišat bilo di i da to nije smatrano vulgarnim ![]() -bacila majmučića u trans ![]() -čohala jajca -poševila se (da usporedim kome je bolje )-vjerojatno bi se čudila pol sata di su mi cice dok se ne priviknem ![]() -pustila bradu -obukla kratke hlače i pokazala dlakave noge a da se nitko tome ne čudi ![]() mislim da je to to...onako opijanje i žderanje i inaće radim tako da mi to nije neš za izdvojit ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za ženski dio - šta biste željele raditi da ste muško na 24h? khm khm khm Pol sata? ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: pitanje za ženski dio - šta biste željele raditi da ste muško na 24h? ![]() pa valjda će bit dovoljno....to je ionako sleng... ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 710
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za ženski dio - šta biste željele raditi da ste muško na 24h? igrala bi nogomet s frendovima (al da bas dobro znam igrat)..onako sva prljava, znojna...emm, ispravak: prljav, znojan ![]() i da...jos poneku sitnicu ![]()
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za ženski dio - šta biste željele raditi da ste muško na 24h? izvadila batinu i njom po šanku, da vidim zakaj dečki uvijek lupetaju kak će to napravit ![]() ševila, da vdim kak je to iz te pozicije
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-08 Godina: 24
Poruka: 160
![]() | Re: pitanje za ženski dio - šta biste željele raditi da ste muško na 24h? Citat:
na ovo potpis ![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,074
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje za ženski dio - šta biste željele raditi da ste muško na 24h?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: 24h, biste, dio, mus ko, pitanje, raditi, s ta, ste, zeljele, zenski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 22:46 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:33.