| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi PM - ovi u Društvo forumu; Da li ste jedan od onih koji vole slati pm - ove iz nekog žblj razloga? Možda tek toliko da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PM - ovi Da li ste jedan od onih koji vole slati pm - ove iz nekog žblj razloga? Možda tek toliko da vas primjete... I da li to radite? Mislite li da je to način pristupa i upoznavanja ili... što uopće mislite o takvima? Volite li taj način "pristupa"?
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: PM - ovi da ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: PM - ovi I da li to radite? Ne, samo ako imam neki razlog onda pošaljem. Mislite li da je to način pristupa i upoznavanja ili... što uopće mislite o takvima? Apsolutno Volite li taj način "pristupa"? Ako ne postoji ni jedan drugi, da
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) Zadnji Uredio mmrki : 05-05-08 u 20:39. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: PM - ovi Khm... Ja šaljem PM-ove uglavnom samo kada imam nešto za reći. Dapače, uvijek sam za razgovor i sve to, ali jednostavno mi je glupo javljati se nekome s kim se nisam čuo bez neke teme. Uvijek volim pomoći, no drago mi je kad se ljudi jave PM-om kada ne očekuju pomoć sa druge strane - to se cijeni ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PM - ovi Svakom cu odgovoriti na pp iz pristojnosti...bed mi je ne odgovoriti. Hocu li nastaviti komunikaciju preko pp sa određenom osobom ovisi da li mi je zanimljiv/a i imamo li o cemu razgovarati. Nekakvo dopisivanje di si,sta ima mi je bez veze... ![]()
__________________ Svatko umire, ali malo nas zaista živi |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: PM - ovi evo ja obećajem da više neću slati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PM - ovi Meni je ok ih poslati ako imaš kaj komentirati ili pitati... Ali ne sad skoro svakoj osobi na forumu (najčešće suprotnog spola koja ima imalo "izazovniji" post ili sliku), jer nevjerujem da baš sa svima imaš nekaj komentirati... Mislim, čemu???
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 05-05-08 u 21:49. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.