Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi PM - ovi u Društvo forumu; Da li ste jedan od onih koji vole slati pm - ove iz nekog žblj razloga? Možda tek toliko da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-05-08, 19:15   #1 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,016
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
PM - ovi

Da li ste jedan od onih koji vole slati pm - ove iz nekog žblj razloga?
Možda tek toliko da vas primjete...

I da li to radite? Mislite li da je to način pristupa i upoznavanja ili... što uopće mislite o takvima? Volite li taj način "pristupa"?
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 20:23   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: PM - ovi

da

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 20:37   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 1,482
mmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mmrki

I da li to radite?

Ne, samo ako imam neki razlog onda pošaljem.

Mislite li da je to način pristupa i upoznavanja ili... što uopće mislite o takvima?

Apsolutno

Volite li taj način "pristupa"?

Ako ne postoji ni jedan drugi, da

Zadnji Uredio mmrki : 05-05-08 u 20:39.
mmrki je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 21:00   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 730
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Khm... Ja šaljem PM-ove uglavnom samo kada imam nešto za reći. Dapače, uvijek sam za razgovor i sve to, ali jednostavno mi je glupo javljati se nekome s kim se nisam čuo bez neke teme.

Uvijek volim pomoći, no drago mi je kad se ljudi jave PM-om kada ne očekuju pomoć sa druge strane - to se cijeni

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 21:03   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 2,521
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Meni je glupo samoinicijativno slati nekome pp u u svrhu upoznavanja, ali volim kad meni netko pošalje, makar i da me nešto pita, da mu/joj nešto treba.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 21:06   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Poruka: 1,440
opaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auru

Svakom cu odgovoriti na pp iz pristojnosti...bed mi je ne odgovoriti. Hocu li nastaviti komunikaciju preko pp sa određenom osobom ovisi da li mi je zanimljiv/a i imamo li o cemu razgovarati. Nekakvo dopisivanje di si,sta ima mi je bez veze...
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 21:07   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 1,485
Volcom je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku Volcom Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Volcom

Samo za nesto hitno..
Volcom je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 21:08   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-08
Godina: 19
Poruka: 724
ris mb se izdvaja iz mase

Pošaljem tu i tamo da se javim nekim ljudima, nekome sam ih baš volio slat al sam..... pa više ne
ris mb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 21:11   #9 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

evo ja obećajem da više neću slati

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 21:43   #10 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,016
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Meni je ok ih poslati ako imaš kaj komentirati ili pitati...

Ali ne sad skoro svakoj osobi na forumu (najčešće suprotnog spola koja ima imalo "izazovniji" post ili sliku), jer nevjerujem da baš sa svima imaš nekaj komentirati...

Mislim, čemu???

Zadnji Uredio dorina : 05-05-08 u 21:49.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103