| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi PM - ovi u Društvo forumu; daaaaaaaaaa..dok dojde pop-up juuuuuhuuuu samo nitko mi ne shalje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PM - ovi Mozda ako nekome treba link od necega ili bilokakva pomoc,ali ovako bzvz nikad
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Offline | Re: PM - ovi Ja vrlo rijetko koristim PM ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PM - ovi pa ono, znao sam poslati ako sam htio napisati nešto da baš svi nečitaju...... ali sad jako rijetko.... nikome novom nešaljem..... nego samo "starim" znancima... ili ako je neki nesporazum u pitanju....
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Offline | Re: PM - ovi Private Message ili Privatna Poruka
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PM - ovi Citat:
Ma kako ne. Ja šaljem i ako ima malo izazovniji avatar. Neki put se zeznem pa naletim na osobu istog spola ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:48.

molim odgovor