| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi PM - ovi u Društvo forumu; A jbga, danas ništa nemožeš znat dok ne vidiš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | ||
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,133
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PM - ovi Citat:
Citat:
Potpisujem!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | ||
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PM - ovi Jako rijetko primam i šaljem p.m-ove....................
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PM - ovi Nije da se razbacujem s PM-ovima, odgovorim kad me se nešto pita, ako netko treba pomoć ili info... Nastavak "suradnje" ovisi o tome dal mi je osoba zanimljiva i dal imamo o čemu pričat... Nikad ne šaljem samo da bi nekoga upoznao ili nešto, dosta mi je što čitam postove ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #27 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: PM - ovi nikad ne šaljem prva pm,možd sam par puta poslala jel sam nešto trebala .. ali glupo mi je prva slat pm,ne želim se nekom nametat... kad dobijem odgovorim i to je to...a ak me neko oće upoznat nek me upozna kroz postove il nek pošalje pm...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #29 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: PM - ovi pa ugl ne pitam nikog ništ na pm... poslala sam 2-3 puta nekom prva pm od kad sam na forumu i to je bilo kad sam nešto pitala/rekla.... ne znam,ne želim da neko misli da se namećem i ne želim nekom dosađivat...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:45.

sjeti se nekih slavnih upada na početku moje "karijere" i ništa se ne brini