Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi PM - ovi u Društvo forumu; A jbga, danas ništa nemožeš znat dok ne vidiš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-05-08, 09:19   #21 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: PM - ovi

A jbga, danas ništa nemožeš znat dok ne vidiš
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 09:45   #22 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,133
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Meni je glupo samoinicijativno slati nekome pp u u svrhu upoznavanja, ali volim kad meni netko pošalje, makar i da me nešto pita, da mu/joj nešto treba.
Citat:
Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
Svakom cu odgovoriti na pp iz pristojnosti...bed mi je ne odgovoriti. Hocu li nastaviti komunikaciju preko pp sa određenom osobom ovisi da li mi je zanimljiv/a i imamo li o cemu razgovarati. Nekakvo dopisivanje di si,sta ima mi je bez veze...

Potpisujem!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 13:49   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Jako rijetko primam i šaljem p.m-ove....................
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 14:26   #24 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Nije da se razbacujem s PM-ovima, odgovorim kad me se nešto pita, ako netko treba pomoć ili info...
Nastavak "suradnje" ovisi o tome dal mi je osoba zanimljiva i dal imamo o čemu pričat...
Nikad ne šaljem samo da bi nekoga upoznao ili nešto, dosta mi je što čitam postove
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 14:32   #25 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 22
Poruka: 1,643
starka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu aurustarka ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
da
sjeti se nekih slavnih upada na početku moje "karijere" i ništa se ne brini
Try walking in my shoes
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 14:33   #26 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,289
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

ponekad, ako je baš hića
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 14:53   #27 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,222
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Da li ste jedan od onih koji vole slati pm - ove iz nekog žblj razloga?
Možda tek toliko da vas primjete...

I da li to radite? Mislite li da je to način pristupa i upoznavanja ili... što uopće mislite o takvima? Volite li taj način "pristupa"?
nikad ne šaljem prva pm,možd sam par puta poslala jel sam nešto trebala .. ali glupo mi je prva slat pm,ne želim se nekom nametat... kad dobijem odgovorim i to je to...a ak me neko oće upoznat nek me upozna kroz postove il nek pošalje pm...
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 14:54   #28 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

zašto bi se nametala tj. zašto misliš da bi to tako ispalo ako npr. želiš nešto pitati?
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 14:56   #29 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,222
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

pa ugl ne pitam nikog ništ na pm... poslala sam 2-3 puta nekom prva pm od kad sam na forumu i to je bilo kad sam nešto pitala/rekla....
ne znam,ne želim da neko misli da se namećem i ne želim nekom dosađivat...
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 20:02   #30 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,961
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
pa ugl ne pitam nikog ništ na pm... poslala sam 2-3 puta nekom prva pm od kad sam na forumu i to je bilo kad sam nešto pitala/rekla....
ne znam,ne želim da neko misli da se namećem i ne želim nekom dosađivat...
takodjer..samo malo sam ih vishe prvi poslao
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108