| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi PM - ovi u Društvo forumu; Svi znaju da sam brbljav Pričam puno, šta ja tu mogu. A na pm... neko vrijeme ništa, pa onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 473
![]() | Re: PM - ovi malo razbijam priču ali hvala na objašnjenju da to znači privatna mesaž ![]() ja iz nepristojne sredine pa mi se učinilo čudno kako toklio ljudi šaljete u P. M. znate što hoću reć ![]()
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: PM - ovi Citat:
![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PM - ovi Citat:
I ne obraćam puno pažnju na pm.
__________________ ♥ | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PM - ovi nisam takav tip da bi nekom slao pm da ga upoznam.... čak nekada ni ne odgovorim na takve pmove...naravno ovisi o autoru i dojmu koji sam stekao o njemu/oj na forumu... naravno govorim samo o onim pmovima s ciljem upoznavanja...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: PM - ovi Mislim da ne postoji osoba na forumu kojoj nisam poslao PP. Čim se netko rega, ja odma PP da vidim tko je to i zašto se registrirao i što hoće .... A osim toga se nadam da će se i to početi brojati kao poruka pa ću brže u neki novi klub. Privatne poruke su život foruma iza kulisa i dobro je da postoje. Ne koristim ih često ali su mi više puta dobro došle jer sam trebao pomoć, jer sam bio u nedoumici ... i uvijek sam naišao na razumijevanje kolega i kolegica. Hvala im! Osim u tim situacijama, rijetko se prvi javljam, no isto tako sam se iskreno obradovao kad su mi se neke osobe javile na taj način. Mislim da mi je prva takva poruka stigla od velikog silencea, manekenke, pa cine, mislim i mame, zatim wolfa, daidže, ševe ... I sad mi je drago kad me netko priupita za junačko zdravlje. Nastojao sam neke i sačuvati ali mi nije baš puno toga ostalo zbog prijašnjeg ograničenja od 50 poruka. Dobivao sam i neke kurtoazne (Hvala za repu), držim da je i to lijepo i u redu. Ali dobivao sam i neke neprimjerene poruke (nije ono što vas većina misli - pokvarenjaci jedni), no to se lako riješi. Trenutno ih je u boxu oko 90.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PM - ovi ja i nešto baš i ne prakticiran PM. šta ja znan zašto? rađe ovako javno to rješavan a i ljudi meni ne šalju PM ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: PM - ovi Citat:
predobro ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.

Pričam puno, šta ja tu mogu.