seka je rodila najljepsu curicu na svijetu
sve ostalo sto se dogadjalo tijekom godine nije ni priblizno lijepo, bitno, zanimljivo kao ona![]()
Raspravljate o temi Po čemu će te pamtiti 2009. godinu? u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Evo godina je na izmaku, pa je vrijeme za jedan mali sažetak... Baš me zanima kaj ste to ove godine ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
seka je rodila najljepsu curicu na svijetu
sve ostalo sto se dogadjalo tijekom godine nije ni priblizno lijepo, bitno, zanimljivo kao ona![]()
Dobio bracu, kćer mi krenula u 1 razred, najbolji odnosi sa ocem ikada u životu, nisam ni ja niti bilo tko iz uže i šire familije patio od bilo kakvih težih zdravstvenih problema... To mi je najbitnije bilo.
Poslovna godina loša, ali dobro - i never give up.
Sve ostalo je bilo manje-više ok.![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
zdravstveni problemi, pad godine na faxu, losi obiteljski odnosi, opca lijenost i bezvoljnost, stres stres stres
jedino je ljubav bila i ostala super![]()
moja ljubav, nešto najbolje
bolest mog tate, za koju sam saznala danas, mislim da nema goreg dana u mom životu......
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
meni će ovo godina biti za pamćenje, počela je jako ružno, kako se bliži kraj ide prema boljem
-umro mi je otac,
-oženio se,
-napredovao u firmi,
-putovanja (prvi put sam bio na Siciliji i u Dubaiu)
Najvažnije stvari su (kronološki):
Upoznala jednu divnu osobu koja mi je postala prijateljica.
Zaposlila se u T-comu.
Ušla u i prekinula jednu "vezu" (i bolje).
Nisam otišla u Zadar nego sam nastavila faks tu.
Upoznala zeka Prospera i Antu
... i međeda Daidzu
Prekinula par prijateljstava.
Zadnji Uredio Arylin : 30-12-09 u 19:18
a ja upoznao, malo bolje, Arylin![]()