Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Po čemu ćete pamtiti današnji dan? u Društvo forumu; Što vam se danas dogodilo da ćete pamtiti ovaj dan? Evo ja bi rekao, ali neću, bed mi je...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-01-07, 02:14   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,653
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Po čemu ćete pamtiti današnji dan?

Što vam se danas dogodilo da ćete pamtiti ovaj dan?

Evo ja bi rekao, ali neću, bed mi je
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 08:03   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Po čemu ćete pamtiti današnji dan?

Po ničem posebno,bar zasad...

Reci,Kiki,kaj se dogodilo ?

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 08:17   #3 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,982
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

nije mu se htel dici jer je bil prenabombani !!!...hahahaha
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 08:25   #4 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Reci Kiki! ja cu po necem lijepom od nocas i onda kak sam se morala dici rano jer sam morala se tusirat i prat kosu, i kako stvari stoje zakasnit cu na posao
ivana_de je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 08:41   #5 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,102
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: ivana_de Pogledaj Poruke
ja cu po necem lijepom od nocas

jesi ga dobila a ?

ja neću pamtiti po ničem ovaj dan ali još je dug.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 08:44   #6 (permalink)
Sexy Profesorica

ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

...koga?
ivana_de je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 08:45   #7 (permalink)

VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

nestal mi je post...jel to moguce??
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 08:46   #8 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Kaj ti je nestalo?

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 08:47   #9 (permalink)

bravo , bravo ivana...mirisi na nekaj dobrog...hehe....kao Mare....jel si ga primila??
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 08:50   #10 (permalink)
Sexy Profesorica

Pa meni ako se ponudi ja i primim samo sto mi muz nije zadovoljan bas kolicinom mog primanja
ivana_de je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cemu, cete, dan, danas nji, pamtiti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108