| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Po čemu ćete pamtiti današnji dan? u Društvo forumu; I ja isto nazalost po smrti Novkovica, stvarno ne mogu vjerovat... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Po čemu ćete pamtiti današnji dan? I ja isto nazalost po smrti Novkovica, stvarno ne mogu vjerovat ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Po čemu ćete pamtiti današnji dan? po jebenoj prometnoj nesreći ( a bio novi auto buaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #43 (permalink) |
| .... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Po čemu ćete pamtiti današnji dan? po tome kako mi se neće dati napisati rad koji trebam predati u srijedu, neću moći izići na ispit u ljetnom roku i onda bi mogla pasti godinu! kaj je velika šteta na autu, ajd' bitno da nije bilo nikome ništa!
__________________ Jedno smo o drugom bili u zabludi, bila su to lijepa vremena. J. W. Goethe |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Po čemu ćete pamtiti današnji dan? ma ne znam još.....nije mi ništa.....solo sam bila......naguzio me jutros frajer na semaforu, naravno........
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Po čemu ćete pamtiti današnji dan? po tome sto je danas nefertiti naguzena na semaforu....autom naravno ![]() ![]() A kao sto kaze dorina...glavno da tebi nije nista
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 5,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Po čemu ćete pamtiti današnji dan? Kaj sam se morala vratiti u šugavi Zagreb i vozit se prepunim tramvajem. Kaj sam dobila potpise kod profesora na čijem predavanju nisam bila ni jednom, a drugi nisu, pa su me pošpotali. I kaj sam počela učiti. ![]() |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Po čemu ćete pamtiti današnji dan? po prekrasnom rastanku... ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
![]() |
| Tagovi: cemu, cete, dan, danas nji, pamtiti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:45.