| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi pogrešne riječi pjesama... u Društvo forumu; jeste li jednom bili uvjereni da znate riči pisme, kad ono - blamaža totalno ste falili? ako jeste, koja pisma ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 417
![]() ![]() | jeste li jednom bili uvjereni da znate riči pisme, kad ono - blamaža totalno ste falili? ako jeste, koja pisma i šta ste falili?ja sam npr. krivo pivala Hotel California..di ide onaj stih "Then she lit up a candle" ja sam iz nekog razloga mislila da ide "Then she lit up a Ken doll"...kad sam s bratom jednog dana pivala, poče mi se keljit u facu...još i danas se sprda sa mnom bože..zašto bi neko palio lutku??????![]() ![]() ![]() dakle, vaša iskustva? sigurno nije gore od mene (još ću se ja toga sitit sigurno)... ![]()
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() | Re: pogrešne riječi pjesama... jesi ikad pogrešno piva neku pismu, i onda jedanput shvatio to isto? đizus shvaćaš?
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pogrešne riječi pjesama... Jase sad ne mogu sjetit, ali znam falit tako, pa pročitam riječi pa skužim da sam cijelo vrijeme mislila da ide drukčije ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pogrešne riječi pjesama... Uf, sto puta. Al nema veze, to su moje osobne obrade. Vecinom se razocaram kad procitam prave rijeci, moje su bolje. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() | Re: pogrešne riječi pjesama... imam još jednu...ovaj put je moj stari krivo piva...umisto "I love smoke and lightening" (iz Born to be wild) on je piva "I love smokin' ice-cream"....aaaaaaaa koji kralj
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: pogrešne riječi pjesama... jao da, 100 puta ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: pjesama, pogres ne, rijeci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:21.

totalno ste falili? ako jeste, koja pisma i šta ste falili?
bože..zašto bi neko palio lutku??????