| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi pogrešne riječi pjesama... u Društvo forumu; Svaku pjesmu krivo interpretiram... Umjesto "Doooon Juaaan i Smooookvicaaaaa" "Don't you want me Smokvicaaa (donću vont ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: pogrešne riječi pjesama... Svaku pjesmu krivo interpretiram... ![]() Umjesto "Doooon Juaaan i Smooookvicaaaaa" "Don't you want me Smokvicaaa (donću vont mi Smookviicaa)" .................. ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 591
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pogrešne riječi pjesama... Citat:
mislim da ovo sve objašnjava - ![]()
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 591
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pogrešne riječi pjesama... također bojala sam se pivat "Anđeo u tebi" jer onaj Barin dio uopće ne razumim, koji drogaš ![]() ![]()
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pogrešne riječi pjesama... LOOOL ma ja pocmem mrmljat nes jer dok ja skuzim onako na engleskom bar znam znacenje. ovo neznam ni znacenje ni izgovor ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pogrešne riječi pjesama... Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pjesama, pogres ne, rijeci |
« Opis u 3 riječi
|
Klub 8000 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.

bojala sam se pivat "Anđeo u tebi" jer onaj Barin dio uopće ne razumim, koji drogaš
onako na engleskom bar znam znacenje. ovo neznam ni znacenje ni izgovor