| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi pogrešne riječi pjesama... u Društvo forumu; hhahahha..toliko godina u zabludi..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 592
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pogrešne riječi pjesama... ![]() ![]() u pravu si....jedanput sam igrom slučaja naletila na nekog Dimmu Borgira....SVAŠTA...taj sve radi, osim pivanja ![]() al bar se nemoš zahebat ![]()
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 592
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pogrešne riječi pjesama... ma neki luđak...bolje ti je da neznaš...al potraži ga na youtube-u ako oćeš (na tvoju odgovornost, naravno) ![]() kad sam ga prvi put čula, mislila sam da će iskočit iz monitora, požderat me i ispljunit ![]()
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pogrešne riječi pjesama... Kako sviram zna se desiti osim greške sa krivim stihovima da krenem pjevati i sasvim drugu pjesmu....... Zadnju takvu grešku sam imao prije par subota na Lošinju kada sam počeo pjevati "Sve je ona meni" na melodiju od "Da te mogu pismom zvati"...... ![]() Sjebao se, jebiga..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: pjesama, pogres ne, rijeci |
« Opis u 3 riječi
|
Klub 8000 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:10.

mislim da se oni šta slušaju rap najviše puta za**bu