| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi poklon St Valentine u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vodoinstalater Dobila je ružu! čak upakiranu u celofan! i ja cak sam bil u vecernjaku ....kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: poklon St Valentine i ja cak sam bil u vecernjaku ....kad sam kupoval, me novinar poslikal.... i praline 20 kom..rucna izrada....srceka nekakva... ![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: poklon St Valentine Citat:
![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: poklon St Valentine jbt..jos budu mislili da se guram pred kameru..hehehe....a sve spontano....a kaj ces kad me kamera voli....ne?..hehehe...samo traba bit dobra zajebancija u svemu....zivot je i tak prekratak.....nazalost
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #16 (permalink) |
| next best thing | Re: poklon St Valentine a kupio sam maskaru na kraju i ona presretna, nije neka jefta pa onda ok. a kad je to i htjela.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
![]() |
| Tagovi: poklon, valentinovo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:15.

a