| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Poštapalice u Društvo forumu; Koje poštapalice koristite i njima lagano živcirate i sebe i druge ? Ja recimo na kraju svake rečenice obavezno kaž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,225
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poštapalice Ma u zadnje vrijeme stalno govorim-nemreš ti to vjerovat, uopće ne kužim od kud mi je to iskrsnulo ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poštapalice ............uvijek kad nešto pričam, po sto puta kažem "znači.......... od kuda sam to pokupila.........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poštapalice Meni smeta bla...prelijena sam da nabrojim ili kazem do kraja ili ocekujem od sugovornika da mi cita misli ili da zna sto zelim reci, pa to fino zamijenim sa par bla-ova ili jednim velikim BLAAAA!!!
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Poštapalice "Misliš?" - ne mogu to izbacit nikako... Ono, netko kaže recimo "ovo vino bi bilo bolje s mineralnom" a ja odmah odgovaram "miiiiiiiiiiiiiiiiiisliiiiiš?"...
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pos tapalice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

...pokupila sam to od bivšeg dečka

od kuda sam to pokupila.........

Samoborci piju vino z lonci, a pivu drito z inoxice.