Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Poštapalice u Društvo forumu; Koje poštapalice koristite i njima lagano živcirate i sebe i druge ? Ja recimo na kraju svake rečenice obavezno kaž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-07-07, 11:34   #1 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,111
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina
Poštapalice

Koje poštapalice koristite i njima lagano živcirate i sebe i druge ?

Ja recimo na kraju svake rečenice obavezno kažem "znaš" ...pokupila sam to od bivšeg dečka

24....
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 11:37   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,225
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto
Re: Poštapalice

Ma u zadnje vrijeme stalno govorim-nemreš ti to vjerovat, uopće ne kužim od kud mi je to iskrsnulo
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 11:50   #3 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

bokte
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 12:48   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Bogte mazo ili kužiš, šta ja znam.....
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 12:50   #5 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

............uvijek kad nešto pričam, po sto puta kažem "znači.......... od kuda sam to pokupila.........
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 12:59   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-07
Godina: 25
Poruka: 250
Malo Zlo je zabranio reputaciju

"MA DA? " me piči u zadnje vrijeme!!!!
Malo Zlo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 13:21   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-07-07
Godina: 24
Poruka: 42
spyxies se izdvaja iz mase
Post Re: Poštapalice

"Je*iga" i "Kužiš".

Ovog drugog bi se rado riješio.
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 13:23   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

ja kada mi je netko dosadan pa oću prekinut razgovor kažem laku noć
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 13:36   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Meni smeta bla...prelijena sam da nabrojim ili kazem do kraja ili ocekujem od sugovornika da mi cita misli ili da zna sto zelim reci, pa to fino zamijenim sa par bla-ova ili jednim velikim BLAAAA!!!
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 13:56   #10 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,912
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

"Misliš?" - ne mogu to izbacit nikako... Ono, netko kaže recimo "ovo vino bi bilo bolje s mineralnom" a ja odmah odgovaram "miiiiiiiiiiiiiiiiiisliiiiiš?"...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pos tapalice

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108