| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Posveti pjesmu forumasu/forumasici u Humor forumu; Meni nekako draza Ovca od Stoke . Odoh u Rokove redove.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #381 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Meni nekako draza Ovca od Stoke . ![]() Odoh u Rokove redove. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #382 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 140
![]() | balasevic je uvijek originalan. ali ovo moje nesto ne stima, dok otvorim na jout. odlicno funkcionira izvrsna interpretacija. neznam sto de dogodilo. hvala. ![]()
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba |
| | |
| | #383 (permalink) |
| charolastra | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Ma nekad znaju staviti da se filmić može gledati samo na youtubeu, ali nije teško kliknuti na njega i pogledati ga tamo A Balašević je za jednu posebnu curu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #384 (permalink) |
![]() | zao mi je sto nije uspio prijenos, inace se radi o kompoziciji didulica-flamenko moderno obradjeno. pozdrav svima ![]() da svakako, nisam ni sumnjala, lijepo, jos jednom hvala i pozdrav.
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba Zadnji Uredio daidza : 01-11-07 u 20:12. |
| | |
| | #386 (permalink) |
| MrCina | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici za mamu ![]() Parni Valjak Kao Ti Ti mi cinis krasne stvari, ti me cinis sretnom, I kad mi lose krene ti si tu, Uvijek kraj mene Od kada su igre grube lijepo je znati, Da covjek ima nekog kao ti, Na svojoj strani Kao ti, kao ti, kao ti Ti znas da ja nisam od velikih rijeci, Ono sto osjecam tesko je reci, Ipak zelim da znas - volim te ![]() Kao ti, kao ti, kao ti Ja nisam od jucer, imam dosta iza sebe Al' ni jedna prije znacila mi nije. Kao ti, kao ti, kao ti
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be |
| | |
| | #387 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Citat:
voljim te mentolu
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #389 (permalink) |
![]() | za oprostaj, pozdrav svim forumasicama i forumasima, mojim prijateljima, i onome tko se nadje u ovoj pjesmi ![]()
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasuforumasici, pjesmu, posveti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:20.

voljim te mentolu