| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Posveti pjesmu forumasu/forumasici u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Skunk Za Mamu Dolly Parton › Working Girl Some men find her sexy , some men disagree But if ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #411 (permalink) | |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Citat:
Fala, fala ![]()
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | |
| | |
| | #412 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Oda Pivi - autor nepoznat Volim taj čarobni napitak Pijem ga svaki dan Od njega mozak postane mi plitak Od njega lakši mi je san. Guinnes, Karlovačko ili Žuja, Svaka je dobra, poštujem ih jako, Konzumiram ih kad stignem, Njih voli al baš svako. Pivo, pivce, Dobro je za živce. Pivo, oh pivce, Al nije za klince. Piva moja, Volim te svaku noć, I u najtežim deprama, Ti mi možeš pomoć’. Pivo, pivce, Dobro je za živce. Pivo, oh pivce, Al nije za klince. Od tebe piša mi se još više, Na tvojoj etiketi, Postotak alkohola piše. Oh, pivo moja, pila bih te bez prestanka, i od bambusa si bolja, I od Tortice i od Bananka. Pivo moja, nikad mi ne fališ, U organizmu si mi uvijek, Želju za tobom mi pališ. Pivo, pivce, Dobro je za živce. Pivo, oh pivce, Al nije za klince. za cinu ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #413 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,885
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Ajda da opet posvetim pjesmu- sigurno će se netko naći u ovoj pjesmi...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #414 (permalink) |
| charolastra | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Svim mojim prijateljicama ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #415 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,885
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Eto, ja uzeo snubiti dvije cure, ali Cini sam već posvećivao pjesme pa ova ide lijepoj DeeDee. Sorry, već sam ju posvetio forumašicama, ali je tako lijepa da moram ovaj puta samo tebi. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #416 (permalink) |
| Veteran | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Za wamp-icu ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #418 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Evo ja cu takodjer posvetiti pjesmu Wampici, kao zakasnjeli poklon za rodjendan...meni vrlo draga pjesma, koja mi je nekako prva pala na pamet kad sam pomislila na tebe. Kao pametna zena koja mijenja svijet oko sebe samim svojim postojanjem (naravno to ukljucuje djelovanje)...takve zene cijenim. Stvarno sve najbolje! Bas si mi cool... Uzivaj!
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #419 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Za dadyml...nismo se dugo.................................................čuli ![]() Poslušaj tekst....doista je dirljiv ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #420 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Svim curama koje vole nekaj romanticno
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasuforumasici, pjesmu, posveti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:19.

Fala, fala 

Uzivaj!