| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Posveti pjesmu forumasu/forumasici u Humor forumu; Citat: Pravi autor: Ulysea Evo ja cu takodjer posvetiti pjesmu Wampici, kao zakasnjeli poklon za rodjendan...meni vrlo draga pjesma, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #431 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Citat:
Hvala Ugodno si me iznenadila... ![]() Zadnji Uredio Wamp : 23-11-07 u 23:40. | |
| | |
| | #433 (permalink) |
| Veteran | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Za kl ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #434 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici cina ![]() Gibonni - Ovo mi je škola Ovo mi je skola i drugi puta cu pametnije jer falis mi do bola i znam da bit ce jos i bolnije Jer svaka ljubav nova rusi vjeru u tebe ovo mi je skola i drugi puta cu pametnije I koje su to rijeci sto su meni sisle s usana ne poznajem ni jednu sto bi kazni ovoj bila jednaka Jer su osveta i ponos dvije sestre blizanke rodjene u ponoc jedna malo prije druga kasnije Ako ikad vratim vjeru u tebe i onda lazna nada nikne za mene Na poljima od snova ne pusta se korjenje ovo mi skola i drugi puta cu pametnije
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #440 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Evo još jedne pjesme za moju prekrasnu curu (DeeDee- ) ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. Zadnji Uredio Wolf-HR : 02-12-07 u 23:38. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasuforumasici, pjesmu, posveti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:23.

Uzivaj!
Ugodno si me iznenadila... 

---> 

)