| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Posveti pjesmu forumasu/forumasici u Humor forumu; I posebno za najispravniju curu koju znam srećom godinama... i nadam se još dugo... CINA Lonely Day System of a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici I posebno za najispravniju curu koju znam srećom godinama... i nadam se još dugo... CINA Lonely Day System of a Down Such a lonely day And it's mine The most loneliest day in my life Such a lonely day Should be banned It's a day that I can't stand The most loneliest day in my life The most loneliest day in my life Such a lonely day Shouldn't exist It's a day that I'll never miss Such a lonely day And it's mine The most loneliest day in my life And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you Take your hand and walk away The most loneliest day in my life The most loneliest day in my life The most loneliest day in my life Such a lonely day And it's mine It's a day that I'm glad I survived
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Za MB... od srca... Nothing else matters So close no matter how far Couldnt be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I dont just say And nothing else matters Trust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view And nothing else matters Never cared for what they do Never cared for what they know But I know So close no matter how far Couldnt be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters Never cared for what they do Never cared for what they know But I know Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I dont just say And nothing else matters Trust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view And nothing else matters Never cared for what they say Never cared for games they play Never cared for what they do Never cared for what they know And I know So close no matter how far Couldnt be much more from the heart Forever trusting who we are No nothing else matters
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Balkan
Poruka: 1,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Jedinoj forumašici s kojom planiram trojku, totalno fascinirana načinom na koji je sevnula kroz moj život Znali smo od prije da smo plamen, vatra oboje kad bi se primakli munju bi sa neba privukli Da smo znali ranije što nas čeka kasnije iz daleka samo bi jedno drugo gledali Sve što je od tebe bilo je kao i nevrijeme riječi su padale udarale kao kamenje Da smo znali ranije što nas čeka kasnije iz daleka samo bi jedno drugo gledali Zrak, zemlja, zrak ja sam svjetlo ti si mrak ti si mrak, mrak, mrak kojem svjetlo dajem ja |
| | |
| | #55 (permalink) |
| charolastra | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Jel to planiraš trojku ili trojaka? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Balkan
Poruka: 1,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici ne razmem ja to tvoje pitanje, uglavnom planiram sex a, sa druge strane, ova je za forumašicu prema kojoj gajim emocije (ili pre ona prema meni )Zar sve ove godine tebi ništa ne znače meni su baš preduge često mi se zaplače Kako mi nedostaješ samo ruku da mi daš kako mi nedostaješ da li znaš Ti si meni jedina u životu ostala srce bi da sakrije ali ne zna, ne smije Volio bih da si tu samo noć da ostaneš volio bih da si tu i da više ne ideš Kako mi nedostaješ samo ruku da mi daš kako mi nedostaješ da li znaš ![]() P.S. Falićeš mi ![]() |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Brothers In Arms Lyrics Dire Straits These mist covered mountains Are a home now for me But my home is the lowlands And always will be Some day you'll return to Your valleys and your farms And you'll no longer burn To be brothers in arms Through these fields of destruction Baptisms of fire I've witnessed your suffering As the battles raged higher And though they hurt me so bad In the fear and alarm You did not desert me My brothers in arms There's so many different worlds So many different suns And we have just one world But we live in different ones Now the sun's gone to hell And the moon's riding high Let me bid you farewell Every man has to die But it's written in the starlight And every line on your palm We're fools to make war On our brothers in arms za Wamp picu |
| | |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Ova je za sve...... Mislim, pukao sam, valjda mi praštate...... ![]() Bila mama Kunkunka, Kunkunka Bio tata Taranta. Taranta Imali su maloga Juju Jednom su se setali, setali Kraj duboke rijeke Nil, rijeke Nil Gdje je bio velik krokodil Iskocio krokodil, krokodil Iz duboke rijeke Nil, rijeke Nil Uhvatio maloga Juju Place mama Kunkunka, Kunkunka Place tata Taranta, Taranta Vrati nama nasega Juju Progovara krokodil, krokodil Iz duboke rijeke Nil, rijeke Nil Dones'te mi vola pecenog Trci mama Kunkunka, Kunkunka Trci tata Taranta, Taranta Donijeli su vola pecenog Progovara krokodil, krokodil Iz duboke rijeke Nil, rijeke Nil Evo vama vasega Juju Obećajem, drugi put ću biti ozbiljniji....... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posveti pjesmu forumasu/forumasici Evo jedna za mog frenda Damfiska ![]() Questo piccolo grande amore Claudio Baglioni Quella sua maglietta fina tanto stretta al punto che mi immaginavo tutto e quell' aria da bambina che non glielo detto mai ma io ci andavo matto e chiare sere d' estate il mare i giochi e le fate e la paura e la voglia di essere nudi un bacio a labbra salate il fuoco quattro risate e far l' amore giù al faro... ti amo davvero ti amo lo giuro...ti amo ti amo davvero! E lei lei mi guardava con sospetto poi mi sorrideva e mi teneva stretto stretto ed io io non ho mai capito niente visto che ora mai non me lo levo dalla mente che lei lei era un piccolo grande amore solo un piccolo grande amore niente più di questo niente più! mi manca da morire quel suo piccolo grande amore adesso che saprei cosa dire adesso che saprei cosa fare adesso che voglio un piccolo grande amore Quella camminata strana pure in mezzo a chissacche l' avrei riconosciuta mi diceva "sei una frana" ma io questa cosa qui mica l' ho mai creduta e lunghe corse affannate incontro a stelle cadute e mani sempre più ansiose di cose proibite e le canzoni stonate urlate al cielo lassù "chi arriva prima a quel muro..." non sono sicuro se ti amo davvero non sono...non sono sicuro...
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasuforumasici, pjesmu, posveti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 3 (0 članova i 3 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:23.