Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi POZIV u Društvo forumu; E pa ovako, ovom temom pozivam sve ljude dobre volje raspolozene za druzenje i putovanje da ugoste nekog iz neke ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-12-06, 10:05   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-06
Godina: 29
Poruka: 169
Serbo_Croatian se izdvaja iz mase
POZIV

E pa ovako,

ovom temom pozivam sve ljude dobre volje raspolozene za druzenje i putovanje da ugoste nekog iz neke bivse republike,ili inozemstva, bez obzira na nacionalnost ili versku pripadnost ili pol....evo pocecu od sebe...rado cu ugostiti i biti neka vrsta manager-a zaduzenog za sto bolji provod i utisak koji ce ugosceni poneti sa sobom uz povratnu kartu....poziv vazi od letnjeg perioda...sve sto vam treba je pasos(viza) i nesto novca za putne troskove...blize odrediste mog grada i kraja u kom zivim imate na ovom forumu...

...nadam se da necu biti usamljen na ovoj temi, pa ljudi,javljajte se,ugostite nekog, budite ugosceni...life is only one, so feal it with all you'r dreems...
Serbo_Croatian je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 12:42   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 30-07-05
Godina: 21
Poruka: 640
Imperijal je zabranio reputaciju
Re: POZIV

Super prijedlog .... !!! .. Mogli bi nesto iskemijat ....
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 15:03   #3 (permalink)
Regularni forumas

....sta znaci "iskemijat"?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 15:19   #4 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Iskemijat = iskombinirat, izorganizirat, izdogovarat se...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 15:39   #5 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

ideja je friendly, al ce past na realizaciji

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 19:46   #6 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ne hvala...nisam zainteresiran za takve događaje !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 09:40   #7 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: fuzija Pogledaj Poruke
ideja je friendly, al ce past na realizaciji
...zasto past?

...sve je tako jednostavno, ne moram se ja sad sprijateljit sa nekim na ovom forumu da bi on dosao na odmor u SR...jednostavno treba da izrazi zelju, i to je to...recimo da je to nesto nalik na putovanju koju osvojis u nagradnoj igri

...ja sam trenutno pasivan, nakon udesa sam imao prelom butne kosti, inace bi i sad mogao izdvojiti vreme za posjetioca...mada u zimskom periodu i nema puno toga da se vidi...ali leti je prelepo...gradic je iz 12 veka,prelepo uredjen, okruzen brdima,planinama,rekama,ima jedno prelepo jezero sa splavovima na kojima se sluze najbolji morski plodovi(obozavam to mesto)...zatim, okolina grada je prepuna nalazista iz rimskog doba...u blizini postoji jedna banja, nekih 15km od grada(inace moje omiljeno mesto za letnju zabavu), takodjer je prepuna vrhunskih mesta za kupanje(kroz nju kao i kroz Cacak protice reka z. morava), nekoliko manastira iz 13,14,15 stoljeca...jedna planina ispod koje se nalazi ta banja je vulkan koji je ugasen, tako da postoji jedan bazen sa toplom termalnom vodom, u sklopu tog bazena je i diskoteka,zatim u samom gradu pored reke su poredjani letnji kafici, diskoteke...ima se toliko toga videti, doziveti....bilo bi mi drago da na nekog ostavim pozitivan utisak i pruzim mu mogucnost da upozna taj svet...to je moja satisfakcija...
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 10:59   #8 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

To je jako lijepo od tebe...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 12:00   #9 (permalink)
Regularni forumas

....hvala wamp...takav sam po cijelom tijelu
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cacaca, logovi, tagovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108