| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Prčkanje po mobitelu u Društvo forumu; Da li vam smeta kada vaš/a dečko/cura prčkaju po vašem mobitelu, pregledavaju poruke, imenik....? Meni jako to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Prčkanje po mobitelu Da li vam smeta kada vaš/a dečko/cura prčkaju po vašem mobitelu, pregledavaju poruke, imenik....? Meni jako to smeta. Nikada mi takve stvari ne padaju napamet, a inače, pokušavam živjet po motu: Šta ne bi voljela da tebi rade nemoj ni ti njima. Ali izljevi ljubomore zbog jedne poruke čije se značenje izokrene za 360 stupnjeva mi jako ide na živce. Da čujem vaša iskustva s tim.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prčkanje po mobitelu Nemam s tim nikakvih problema. Poruke nikad ne čuvam, obrišem ih čim ih pročitam ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Prčkanje po mobitelu Citat:
dobra ideja.A šta ako počne zapitkivat ko je to bio? Ko je zvao, ko je poruku poslao, ko je bla bla bla.... A bome, mrzim kad mi neko po kompu čačka, a što je najveći štos to mi šogor radi. Dođe i bez pitanja ga koristi.... ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prčkanje po mobitelu Ako zapitkuje, nekako ću se snać... A inače, nisam tip da vodim tajne razgovore i nešto šuškam ispred cure.. tajni razgovori se ili ne vode ili se vode u osami...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Prčkanje po mobitelu Mom dečku ne pada na pamet da gleda moj mobitel,ali ja ionako brišem poruku kao i Damfisk čim je dobijem, osim ako je od dečka A ja njegov mobitel nikad ne diram osim kad mu trošim kune , ali i tada samo okrenem broj i zovem kog trebam, a ne prćkam okolo ![]() Ali da vam iskreno kažem, ne bi mi ni smetalo da dečko uzme moj mobitel...ali kad mi bilo tko drugi uzme mobitel, e na to šizim do te mjere da znam biti i vrlo neugodna ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Prčkanje po mobitelu Pa meni smeta, zašto bi on morao baš sve znati...osobno, ništa ne tajim pred njim,tako da nema potrebe da traži...ja nikad nisam imala potrebu da brljam po njegovom mobitelu,a on to radi...ne zamjeram previše, al nesviđa mi se to... ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prčkanje po mobitelu zašto ne, nemam potrebe skrivati ništa od njega, slobodno, ali ne volim ako mi prigovara zbog nekih poruka, brojeva ili drugo. moj dečko to voli raditi, a ja uvijek vratim isto što njega jako iživcira. njega da, ali mene ne bi smjelo. ma zamisli?? ne bi voljela da mi netko treći uzme mob i prčka... |
| | |
![]() |
| Tagovi: mobitelu, prckanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:08.